Volt olyan osztálytársad, aki év közben elment közületek?
Akár általános, aki középiskola. Volt olyan osztálytársatok, aki nem maradt végig az osztályban 8.végi ballagásig, vagy középiskola esetén az érettségiig, hanem kikerült az osztályból valamiért?
Ha igen, mi volt az oka?
Középsuliban jött évközben egy csaj aki másnap már átkérette magát másik osztályba mert mi állítólag piszkáltuk.
Na hát ez úgy volt hogy bejött reggel, se köszöntés, se semmi. Meg se mukkant pedig próbáltunk nyitni felé, beszélgetni vele. Oké én megértem ha ennek ellenére sem érezte jól magát nálunk, csak akkor ne hazudta volna be az előbbit.
Persze. Általánosban rengetegen. Költözés, vagy elmentek gimibe 4. vagy 6. után, kirúgták őket stb. A költözés volt a leggyakoribb, mert nagyon sok külföldi diák volt nálunk. (A leggyakoribb a 2 év volt, amit velünk töltött egy új gyerek, de volt, aki csak fél évre jött)
Gimiben csak jött egy új. Plusz volt egy cserediák egy ideig.
Gimiben nem, de általánosban akadt erre példa. Volt olyan lány, aki egyik napról a másikra nem jött többet, és még az ofő mondta pár héttel rá, hogy elköltöztek és sulit váltott. Ő amúgy alsóban ment el, és felső közepén jött vissza.
Egy srác pedig még ősszel költözött el külföldre a szüleivel, de tavasz-nyár határán mégis visszajöttek.
Még általános iskolában én váltottam sulit, mert két különböző osztálykiránduláson is elhagytak (vagyis nem vigyáztak rám eléggé). Bár az én hibámból, nagyon szétszórt voltam és még a tájékozódási képességem is rossz volt.
A másik suliban már igyekeztem nem eltévedni, jobban is figyeltek rám, és mióta széleskörűen elterjedt a mobilnet és a telefonos térképszolgáltatások, nincsenek ilyen problémáim.
Alsóban egyik lány költözött, miután a tesóját a szeme láttára gázolták el egy vasúti átjáróban, végül felsőbe visszajött. Egy másik osztálytársam ugyanebben az évben váltott, majd egy évvel később visszatért közénk. Egy srác szintén költözött.
Felső tagozaton egy lány magántanuló lett, majd nyolcadikba házasodott, azt nem tudom hogy végül el is végezte e az általánost de az esküvős story megdöbbentő volt.
Szintén felsőben költözött egy srác, majd jött egy magántanuló és két új osztálytárs évközben. A magántanuló 2 hét után visszatért a magántanulói státuszba, mert zavarta a tanórák menetét, az egyik új diák szintén 2 hetet volt, majd visszament a régi sulijába.
Középsuliban még kilencedikben kirúgtak egy többször bukott srácot kábítószer birtoklása miatt aki 20 éves volt. Ja és nem c, hanem kifejezetten egy gazdagabb környékről jött... Illetve egy osztálytársam osztálykirándulás után iratkozott át.
Negyedikben azt hiszem hárman mentek el mert sikerült a felvételiük a szomszéd város nyolcosztályos gimnáziumába.
Hatodikban szintén elment egy srác, ő hatosztályosba ment.
Meg egyik lány és egy srác elmentek másik suliba, mert akkor nem valami jó volt a falusi iskola, sokan haragudtak az igazgatónőre, mert elég sok gond volt vele.
Középsuliban is mentek el, mert vagy lebuktak, vagy egyéb más okokból,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!