Ottalvós vidéki gyermekfelügyeletre 1 hétre nem röhej a 25.000 ft?
Nyári tábor, az iskola szervezi. Ottalvós mert vidéki. A tanárok akik felügyeletet látnak el azok is ott alszanak. És ezért a majdnem 1 hétre (6 napos 1 turnus) kapnak kemény 25.000 ft-ot...
6 napra 25.000. És egész napos meló mert gyermekfelügyelet, így nincs olyan hogy 16.05 van és lejárt a munkaidőm. Ott ha este 11kor fáj a Pistike foga, a tanár intézkedik stb.
6 nap 25.000 ft, vagyis 4166 ft /NAP!! Óradíjban kéne ennyinek lennie!
25.000-ért segédmunkást vesznek fel napidíjban!! Nem 1 egész hétre ottalvósokat!!
" és a havi fizetésükön felül,"
és ENNEK MI KÖZE AHHOZ AMIT ÉN KÉRDEZTEM HM? ???? Hát hogy én másodállásban csinálok valamit, ott miért szempont az hogy főállásban mennyit kapok?
ENNEK MI KÖZE AHHOZ AMIT KÉRDEZTM????
Árulja már valaki el!!
A következő az lesz hogy csinálják ingyen mert úgyis kapnak bért?
vagy hogy?? Kinek mi köze ehhez?
"Lehet többet nem hagyná el ilyen mondat a száját, hogy "Tanuljatok, mert nem viszitek semmire""
Ó dehogynem. Mást se tudnak, ennyi telik tőlük. Ki megy tanárnak??Aki minden másra alkalmatlan.
Ha alkalmas lenne bármire nem menne el 5 év egyetem után 145.000 nettóért....
"a ledolgozott időt később szabadságként kivehetik,"
MESE HABBAL!!!! SZÁMOLJUNK MÁR!! Van 46 nap szabija a tanárnak eleve. És iskolaidőben nem lehet szabin. És ezt még fejeljük meg 2 héttel!!
Tessék mondani MIKOR VESZI KI A TANÁR? Ha iskolaidőben nem veheti ki, az őszi-téli-tavaszi szünet meg bőven kevesebb mint 46 napő + 2 hét???
GONDOLKODNI KÉNE!!
"nem a szabadság terhére látják el a gyermekfelügyeletet a tanárok"
Ja és akkor meg is dőlt a szar duma is, hogy úgyis kapnak pénzt mert hát ha nem a fizetett szabi terhére megy ez az időszak, akkor NEM KAP PÉNZT ugyebár...... MADARAK!!
Kérdező, te tanár vagy????? Ha meg nem, akkor mi közöd hozzá????
Nem kötelező táboroztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!