Ottalvós vidéki gyermekfelügyeletre 1 hétre nem röhej a 25.000 ft?
Nyári tábor, az iskola szervezi. Ottalvós mert vidéki. A tanárok akik felügyeletet látnak el azok is ott alszanak. És ezért a majdnem 1 hétre (6 napos 1 turnus) kapnak kemény 25.000 ft-ot...
6 napra 25.000. És egész napos meló mert gyermekfelügyelet, így nincs olyan hogy 16.05 van és lejárt a munkaidőm. Ott ha este 11kor fáj a Pistike foga, a tanár intézkedik stb.
6 nap 25.000 ft, vagyis 4166 ft /NAP!! Óradíjban kéne ennyinek lennie!
25.000-ért segédmunkást vesznek fel napidíjban!! Nem 1 egész hétre ottalvósokat!!
nem is megyek, csak nem értem aki megy, azt nem zavarja hogy annyiért megy el egy felelősségteljes munkára diplomás emberként, amernnyiért a faluvégi alkesz józsi se menne el árokpartot gazolni???
Ismerős kamasz gyereke fagyispultban eladó. Nyári munka. 10.000-et kap /nap a kezébe. És egy perccel se tölt el 8 óránál többet ott.
És nem diplomás ember, aki egész napot vállal 4000-ért...
Nem vitatva, hogy ez röhejes összeg, annyi előnye van, hogy szállás-kaja-ellátás ingyen van hozzá.
Ha a másik oldalról nézed (pl. kisgyerekes szülőként), akkor mennyit tudnál kiperkálni a gyerekednek táborra, ha négyezres óradíjjal lennének a tanárok...????
"akkor mennyit tudnál kiperkálni a gyerekednek táborra, ha négyezres óradíjjal lennének a tanárok...????"
Bocsesz ezt én magasból leszarom. ez nem érv!
Már bocs, de hétvégén saját szakállamra takarítani járok, és 3000-et kérek /óra. Sima takarítás. Ha festés utáni nagytakarítás akkor 5000 /óra!!
és leszarom ki bírja megfizetni ki nem. Aki hív az meg tudja fizetni.
ennyi.
Kit érdekel ki mit tud megfizetni. Nem jótékony szervezet vagyok.
"Ez nem a tábor ára?:)"
Istenem--ennyit bír felfogni a rögmagyar.... nem , ez NEM a tábor ára.
ez a tanárok heti BÉRE 1 hét munkáért!!
LE VAN ÍRVA!
Te is nyaralsz (ingyen), kapsz szállást, teljes ellátást és még 25ezret.
De szerencsére nem kötelező!
9 Az nem nyaralás, ha több tucat gyerekre kell felügyelni.
2 óra fükaszázással többet lehet keresni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!