Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A legtöbb 16-19 éves középisko...

A legtöbb 16-19 éves középiskolás diák, júniusban ahogy végetér a tanév, rögtön elmegy diákmunkára? Vagy azért pihennek néhány hetet és csak utána?

Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 03:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%
16 éves vagyok és május végén-június elején kezdtem el diákmunkát keresni, eddig sikertelenül. Szeretném az egész nyarat végigdolgozni, de nem fog menni úgytűnik. Mindenki csak ígéretet tesz, hogy visszahív ekkor meg akkor aztán közben meg sosem csörren meg a telefon.
2021. júl. 1. 15:22
 22/25 anonim ***** válasza:
28%

Regisztrálj be minden diákmunkaközvetítőhöz, és jelentkezz is munkákra!!

Nem fognak hívogatni. Te hívd őket!!

2021. júl. 1. 21:51
 23/25 anonim ***** válasza:
87%

Ne idegesíts kérlek. Szerinted nem ezt csináltam? Ahol volt telefonszám ott hívtam, betelt, következő.

Ahol pedig jelentkezni kellett és "Majd a hét folyamán felveszi veled a kapcsolatot az egyik kollégánk" - nem veszi.

2021. júl. 1. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
Én egész nyáron itthon vagyok
2021. júl. 15. 00:08
 25/25 anonim ***** válasza:
9-es ha van olyan aki már most azt akarja hogy elmenjen a kedve a munkától akkor hajrá
2021. júl. 15. 00:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!