Osztálykiránduláson milyen kellemetlen dolgok történtek meg veletek?
Egyszer 7.be mentünk Pestre busszal, és én lemaradtam és nem a Pesti buszra szálltam fel, hanem egy olyanra ami pont az ellenkező irányba ment. De legalább volt egy osztályomtól mentes és tanároktól mentes jó magánkirándulásom :D.
8. ban meg véletlenül, télleg véletlenül elgáncsoltam az ofőmet, és pont ki esett a egy kocsi elé az útra, de szerencsére nem hallt meg, csak súlyosan megsérült, ezért még a bizonyítvány osztás előtt kaptam egy igazgatói figyelmeztetést. Azon a nyáron(2019) az osztfőm a kórházban feküdt, de szerencsére már jól van. Az igazgatóit meg leszarom, am megérdemelte volna az osztfőm, ha elbassza a kocsi mert 8 éven keresztül basztatatott és ölte meg az idegrendszeremet. Miatta kezdtem el az idegesség miatt cigizni, azóta sajnos lánc dohányos vagyok. Már helyre jött az életem mióta középsulis vagyok, de sajnos az az átkozott cigi maradt.
Középiskolás osztálykirándulásom még nem volt a vírus miatt, de a mostani osztályommal már szívesen mennék kirándulni, meg az új osztfőm is normális szóval már jól vagyok a bőrömben.
1.osztályos koromban meg az állatkertben megfogtam az elektromos kerítést és megrázott az áram.
Van ami velem, van, ami mással, de ott voltam vagy hallottam:
- egyik osztálykiránduláson az egyik fiú este behányt, mert sokat ivott XD
- egy osztálytársamra rászart egy galamb a pályaudvarnál, amikor leült az egyik lépcsőfokra
- velem: megfájdult a hasam fényes nappal városnézés közben egy osztálykiránduláson, és visszasiettem a kolihoz, elkértem a kulcsot, és elmentem a wc-re. Szerencsére senkinek se tűnt fel, bőven visszaértem, de ráment vagy 25 percem :(
- egy másik osztálykiránduláson az egyik lány lefeküdt a pasijával és teherbe esett :D utána derült ki ősszel, másik intézménybe iratkozott, a gyereket megtartotta!
Leszart egy galamb lengyelországi kiránduláson.
Egyik szobatársam alkoholmérgezést kapott, sugárban hányt, több infúzió is lement, mire stabilizálták az állapotát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!