Ez hogy lehet? A lányom sírógörcsöcs kapott
8# vagyok.
Van e más tantárgy, ami 4esre lett lezárva és tudna javítani rajta? Érdemes csekkolni.
De az én általános suliban, ha csak EGY tantárgy miatt nem lehetsz kitűnő a diák, akkor automatikusan felemelik valamelyik tantárgyból, ha abból a tantárgyból 4.4 lett az átlaga.
Én végig kitűnő voltam...
...és mégsem vittem semmire.
Matektanár vagyok. Van az iskolában 138 diákom. Több diáknak is a matekjegye miatt nem lett kitűnő bizonyítványa. Persze vannak másik akik mondjuk az angol/fizika/magyar ... miatt nem lettek kitűnők. Az a matek ötös nálam 4,6-tól van meg 12 db osztályzatból (4 témazáró és 8 röpdolgozat). Nem kell elkeseredni, mert szeptemberben tiszta lappal indul.
Nem hiszem, hogy a digitális oktatásban írt dolgozatokban olyan nehéz lett volna ötösöket szerezni.
Ez a tanár reprezentalja azt, hogy a tanárok 90%a miért nem kéne, hogy tanízson.
Biztos ő is az a fajta, aki a vaskalapja alatt roskadozik.
Nyáron meg majd zabálja a raffaellót, amit a diakok kényszerből adtak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!