Ez hogy lehet? A lányom sírógörcsöcs kapott
Nem csak azon az egy 4-esen múlott, hanem az összes többi jegyen.
Ált. suli nagyon feminin közeg, lehet megszokta hogy neki "jár" az 5-ös. Bocsi, de ha átlagot számolunk, egy 4-es nem ront annyit, hogy azon múlna, és a Tanár sem köteles 4.4-4.5-4.6-tól megadni, ez csak szokás. Miért ilyen erőszakos a lány?
"oda akart menni, hogy megakadályozza"
Ezt hívják tettlegességnek!!
Még jó, hogy lefogták. Irány egy pszichológus.
Középsuliban én meg azért könyörögtem az istenhez, hogy matekból meg legyen a kettesem.:D
Ha a lány helyében lennék, akkor valamennyire lenyugodnék, ha az anyám azt mondaná, hogy: "10 év múlva már nem is fogsz erre emlékezni." vagy "Sokkal fontosabb az, hogy milyen ember vagy. Senki nem fogja megkérdezni, hogy hanyasod volt matekból." vagy "A valódi tudás nem a jegyekben rejlik. Én büszke vagyok rád, hogy szorgalmas és okos vagy. Mindenki tudja ezt."
Amúgy, kiheveri pár nap alatt. De nincs semmi esély a javításra? A tanárral jóban van?
Nem kene erre nevelni a gyereket.
Sok problemaja lesz az eletben amikor rajon, nem tud mindenkinek megfelelni es mennyire nem olyan a vilag amilyennek o idilliesen elkepzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!