Esténként nagyon érzékeny vagyok, sírógörcseim vannak bármilyen szomorú film, de akár szomorú zongoraszámon. Ti voltatok hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Esténként nagyon érzékeny vagyok, sírógörcseim vannak bármilyen szomorú film, de akár szomorú zongoraszámon. Elég magam alatt vagyok, de nem értem miért vagyok enyire érzékeny. Ti voltatok hasonló helyzetben?2020. ápr. 12. 21:04
1/11 anonim válasza:
Kort és nemet kérhetek? Akkor jobban tudom milyen endokrin változás segíthet.
3/11 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül,régebben nem voltam ilyen de már egy jó ideje valamiért ilyen vagyok.
22F
5/11 anonim válasza:
Nem mondott hülyeséget az első 🙂. Mert olyan hogy én elkezdjek sírni egy szomorú filmen régen nem volt. Nem vagyok romantikus alkat sem. De közelednek a 40 felé és azt veszem észre hogy hullámokban törnek rám az érzelmek. Harag, szeretet, sírás stb. Szerintem nálam hormon függő.
6/11 Lazy Lover válasza:
Abban vagyok pont de utána legalább meg nyugszok
7/11 anonim válasza:
A lélek maga csak hormonrendszer és agyműködés AHOGY ÉN TUDOM. Ha nem, akkor nem szidást kérek hanem korrigálást.
8/11 anonim válasza:
Tudod mitől lehet ez? Egyedül vagy? Próbáld elterelni a gondolataidat jó dolgok felé.
9/11 anonim válasza:
#7 senki sem szidott. Pont egyetértettem.
10/11 anonim válasza:
Nem arra mondom, csak a későbbiekre értettem, ha valaki jobban tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!