Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Esténként nagyon érzékeny...

Esténként nagyon érzékeny vagyok, sírógörcseim vannak bármilyen szomorú film, de akár szomorú zongoraszámon. Ti voltatok hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Esténként nagyon érzékeny vagyok, sírógörcseim vannak bármilyen szomorú film, de akár szomorú zongoraszámon. Elég magam alatt vagyok, de nem értem miért vagyok enyire érzékeny. Ti voltatok hasonló helyzetben?

2020. ápr. 12. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Este màr fàradtabb az idegrendszer sokkal könnyebben ingerelhetö, érzékenyebb? ezert is vannak ejszaka akik horrorfilmeket néznek. Ugyanazon fenyes nappal kipihenten nemigen paràzna az ember.

Amugy en szandekosan nem tömöm az agyam negativ képekkel, mert kihat a közerzetre is.

2020. ápr. 15. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!