Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is kapott sírógörcsöt az...

Más is kapott sírógörcsöt az oltás után?

Figyelt kérdés
Sehol se olvastam ilyen tünetről, de az oltás után pár órával sírni kezdtem a semmiből és pár napig mindenen bőgtem. Lehetett az oltástól?
2021. máj. 15. 21:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nemhiszem
2021. máj. 15. 21:36
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes kérdés. Ma kaptam a 2. Pfizert. Nemrég megnéztem egy filmet, s azóta sírtam egy csomót.

Ha ezt felvetnénk egy orvosnak, biztos kiröhögne.

Én sem olvastam, hogy hangulat ingadozást okozna az oltás.

2021. máj. 15. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2021. máj. 15. 21:39
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

Nők között dolgozom, kb. mindenki beoltatta magát, de senkitől se hallottam hasonlót.

Műbalhé.

2021. máj. 15. 21:44
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Senkitől nem hallottam ilyet és magamon sem tapasztaltam. Más oka lesz annak a hangulatingadozásnak, akár front is lehet.
2021. máj. 15. 21:47
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Sírni nem sírtam.

Nekem utána éjszaka elég zavaros és felkavaró álmaim voltak. Mondjuk én be is lázasodtam éjszaka, de ilyen lázálomszerűt meg soha nem tapasztaltam ezelőtt...

Kívancsi leszek mi lesz a 2. adagnál...

2021. máj. 15. 21:47
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
Agymosottak vagyok, az a bajotok. Az oltás/vírushiszti miatt hónapok óta felgyülemlő feszültség távozott így eme rendkívül fontos mérföldkő értékű esemény hatására.🐑
2021. máj. 15. 22:24
 8/19 A kérdező kommentje:

Eh.. Köszi a válaszokat.

Nem voltam rápörögve a témára, egy közeli ismerős covid miatti halála után regisztráltam április elején. Feltettem egy kérdést, mert furcsa dolgot tapasztaltam.

De inkább vezetem le a bármilyen feszültséget egy sírásban, mint hogy basztassak másokat névtelenül, rosszindulatúan.

2021. máj. 15. 22:53
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem leginkább a benned összegyűlt (természetes) feszültség miatt lehetett, meg az oltás után dolgozik az immunrendszer, és ettől érzékenyebb lehet az ember.
2021. máj. 15. 23:16
 10/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem,én inkább örültem,hogy túl voltam az elsőn,inkább jobb lett a hangulatom.
2021. máj. 16. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!