Más is kapott sírógörcsöt az oltás után?
7-nek!
Nem nézek híradót és mégis megkaptam a Pfizer oltásomat múlt héten. Miért? Mert egyszerűen már rohadtul szeretném, hogy visszakapnánk a régi életünket. És akármennyire hangsúlyozod, vírustagadó, EZ NEM EGY KITALÁLT DOLOG! Majd ha az egyik családtagod ebbe hal bele, akkor gondoljad ezt!!!
Én személy szerint inkább szenvedek az oltás mellékhatásaiban, mint a covid súlyosabb tüneteiben. És szerencsére egészséges vagyok, így éltem a lehetőséggel. A szakemberek is azt akarják, hogy minél előbb véget vessenek ennek a borzalomnak. Ők még mindig jobban értik a dolgukat, mint a vírustagadók, akik már pár információ elolvasása után "szakértők" lesznek.
Nagyon sok visszajelzés érkezett már nőktől, hogy felborította a hormonháztartást/ciklust.
Több éve klimaxoló nőknek visszajött a menses, másoknak később/előbb jött meg, erősebb, fájdalmasabb a vérzés/több napig tart, mint szokott, stb. Ezeket már bele is vették a mellékhatások közé.
A hormonokba történő beleavatkozás simán okozhat hangulatváltozást/érzékenyebb lelkiállapotot. Ahogy nézem itt, többen is panaszkodnak erre, úgyhogy az oltás számlájára írható ez is.
Nő vagyok, Astrát kaptam, nem tapasztaltam ilyen tünetet, a hormonháztartásomat sem befolyásolta. A főnökeim hülye, következetlen döntéseitől előbb kapok sírógörcsöt.
Az oltás után volt lázam, hidegrázás, fejfájás, gyengeség, az oltott karomat nehezen emeltem pár napig. Egy hét után rendben voltam, a második oltást majd júliusban kapom.
Anyukám is Astrát kapott, neki enyhébb tünetei voltak, már évek óta nem menstruál, most sem jelentkezett újra. Hangulatingadozása csak a munkahelyi stressztől van, de idén megy nyugdíjba, és már nagyon várja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!