Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szívesen lennél tanár?

Szívesen lennél tanár?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. jún. 8. 07:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Lennék tanár de nincs motiváció ilyen kevés pénzzel.

Szeretném nagyon de nagyon fontos hogy a diploma minél hamarabb megtérüljön.

Sajna pénzen sok múlik, megfelelő bér mellett simán elmentem volt infó-matek szakos tanárnak, így inkább a mérnökinfót választottam ami azért jövedelmező és szeretem legalább annyira mint a tanári pályát.

2021. jún. 8. 23:00
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Tanár csak az lesz általában, akit a családja támogat anyagilag vagy van egy jól kereső férje/felesége, illetve sok tanár mellette mást is csinál, hogy még több pénz legyen (magánórák, egyetemen oktatás, stb).

Kevés ide az, hogy szereti-e a gyerekeket tudja e jól kezelni a konfliktsokat, az lenne a fő szempont, de ilyen fizetésmellett és úgy, hogy ha egyedülálló vagy és nem segít a család még dolgozni is kell mellette, nem éri meg.

Arról nem is beszélve, hogy a tanár nem csak tanít 45 percig, de továbbképzésre jár, megbeszélésekre, fogadóórákat tart ezen kívül javítja a dogákat, összeállítja a dolgozatokat, felkészül az órára és most, hogy volt az online oktatás válaszolt a hatmillió levélre amit naponta küldtek a gyerekek meg a szülők.

És nem mindig jár érte tisztelet és hála. Sok szülő ordít velük, a gyerekek sokszor tiszteletlenek.

Elég stresszes (ezért is írtam a dohányzásról korábban), főleg a mostani időszakban.

2021. jún. 8. 23:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tanárok!

Minden tiszteletem az Önöké!

Le a kalappal, hogy 2020 februárja óta Önök helyt álltak és a maximumot nyújtották a sok nehézség ellenére is!

Nem vagyok se szülő, se diák, mint egy volt általános iskolai, gimnáziumi és egyetemi tanuló írok, aki nap mint nap gondolt Önökre és egy iskolában hálája jeléül próbált is segíteni a lehető legtöbbet, de még így sem hálálhatta meg a tanárok odaadását.

Köszönök mindent és csak így tovább!

2021. jún. 8. 23:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
A legbosszantóbb, hogy minden barátom legalább a dupláját keresi a fizumnak, a cafetéria, SZÉP-kártya, üdülési kedvezmény, karácsonyi ajándék, éves bónusz, céges kocsi vagy utazási támogatás pedig a hab a tortán. Nekünk ott a menza pluszként, vagy lenyúlhatunk egy almát, de ne becsüljük le a pedagógus-napi köszöntőt sem. Nevetséges.
2021. jún. 8. 23:59
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én tanár leszek. :) Csak félek a hülyéktől.
2021. jún. 9. 19:21
 26/30 anonim ***** válasza:
79%
25, szeretlek!
2021. jún. 9. 20:05
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon tisztelem a tanárokat, de nem szeretnék tanárként dolgozni. Nem boldogulok túl jól az emberek között, rengeteg konfliktusom lenne a diákokkal és a szüleikkel is.
2021. jún. 9. 22:05
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is tanár leszek.
2021. jún. 10. 23:23
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen, hogy ennyi ember imádja a raffaellot.

Acélhólyagra, kiszáradhatatlan tirokra és mindig telipocakra fel diákok! Jön az utánpótlás.

Csak ne legyen nehéz az a vaskalap, hogy a fbn panaszkodjatok a hátfájásotokról. Mindegy, majd a diákok könnyeiben fürödve meggyógyultok.

2021. jún. 11. 05:49
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemen lennék tanár,gondolkozom is néha rajta,csak belegondolok,hogy 8 év tanulás várna rám és majdnem 40 leszek mire végeznék(ráadásul amit szívesen tanítani csak.nappalin lehet tanulni)
2021. aug. 8. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!