Kevés a fizu.
Nem értek a gyerekekhez.
Nem tudnék fegyelmezni.
Nem ez a hivatásom.
Nem szeretem a gyerekeket.
Xar a fizetés.
Régen még volt értelme, ma már nincs.
Régen annyit kellett bent lenni, amennyi órád volt. Ma kötelező egész nap.
Rengeteg plusz adminisztráció van.
Nincsen fegyelmezési lehetőség. A diákot még kiküldeni sem lehet az óráról.
Kötelező ingyenes túlóra van.
És pár helyen megcsinálják azt, hogy nyárra kirúgnak. Aztán jó esetben ősszel újra felvesznek ugyanoda.
Én szívesen lennék, mert elszórakoznánk a gyerekekkel szerintem. :3
Amit kell tanulni meg gyorsan és egyszerűen leadom. Vagy tényleg csak a lényeget. A fizetés persze rossz, de leginkább azzal van a bajom, hogy mennyit kell tanulni hozzá. :p
Az az év és fizetés együtt már nem okés.
A diákot azért nem lehet kiküldeni az óráról, mert neki jogai vannak: például a képzéshez való jog.
A tanárnak nincsenek.
Nem.
Nagyon kevés a fizetés, nem értek a gyerekekhez, egy osztálynyival nem is bírnék. Fegyelmezni sem tudok, tekintélyem sincsen, kiállásom sem épp a leghatározottabb. Kötelező túlóra, amit amúgy ki sem fizetnek. Egyre problémásabbak a gyerekek, órákon sem tudnak leakadni a telefonról, némelyik esetben viszont pont, hogy a szülő okoz több gondot, mint a gyerek.
Anya tanító, így elég sok ellenérvet tudnék még írni, de talán ennyi elég. Vagy még annyit, hogy anyának hétvégén is simán megcsörren a telefonja, mert az egyik szülőnek hirtelen kérdése támadt. FB-n is elég sűrűn írnak neki, délutánonként, hétvégente is több órát készül, munkaidőn kívül.
Én nagyon szeretek segíteni, tanítani, magyarázni.
Viszont nem vagyok erős kezű, vagy nagyon az vagyok, nehezen találnám meg a helyem, a csapatos kamaszoktól félek is, hogy belém kötnek.
És a fizetés is rossz, ezért nem.
Esetleg magántanár okos gyerekeknek, jó fizetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!