Melyik iskolába jártál szívesebben?
Figyelt kérdés
Miért?2021. ápr. 15. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Általános iskolába.
Középiskolába.
69 szavazat
2/4 anonim válasza:
Nehéz kérdés.. gimiben imádtam az osztályomat meg az egész 4 évet. Mégis,a mai napig ha iskolával álmodom,az általános iskolám épületében zajlik az álom,mindegy,hogy kicsi vagyok vagy gimis vagy még idősebb,a helyszín mindig az altalános sulim. Tehát a tudatalattimban biztos mély nyomot hagyott. Ha valakinek mindkettő pozitív,mégis csak gimiben kezd "élni" az ember. Ott válsz majdnem felnőtté, első kapcsolatok,bulik, etc.
3/4 anonim válasza:
Hu mind a kettőt imádtam. Azért jelöltem a középiskolát mert azért a gimiben jobb bulik voltak 😅
4/4 anonim válasza:
Általánosba. De csak mert szembe volt a suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!