Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális, ha egy tanár azt...

Normális, ha egy tanár azt akarja hogy sport melltartóban tesizzenek a lányok?

Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-kes. Új tesitanárt kaptunk, aki mindenkit arra parancsolt hogy sport melltartóba tesizzen az összes lány. Én ezt nem akarom, nagyon gáz lenne. Ráadásul ott van az a gengszter csávó osztálytársam is aki rám van kattanva, nem akarok előtte ilyenekbe flangálni. Tanár azt mondta aki nem vesz fel olyat az be se menjen órára...Mit tegyek?

2021. máj. 22. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
#9 Igen, érdemes jelenteni.
2021. máj. 22. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Srácok, szerintem ez kamu, a kérdező csak trollkodik :D

Ha mégsem, akkor szólni kell.

2021. máj. 22. 14:09
 13/17 anettbp ***** válasza:
35%
Nem tudom, hogy miért feltételeztek alapból rosszindulatot. A sportmelltartó (nyilván póló alá) nem csak kényelmesebbé teszi a sportolást, de meg is akadályozza, hogy futás, ugrálás következtében megnyúljanak a mellizmok, valamint ütközéskor, vagy kisebb balesetnél sérüljön a mell. Úgyhogy kifejezetten a lányok védelmében kéri.
2021. máj. 23. 08:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13, de a kérdező azt írja az egyik kommentben, hogy a tanár azt szeretné, hogy ne vegyenek fel pólót, csak melltartóban legyenek.
2021. máj. 23. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem csak félreértette. Ha azt mondja, hogy kizárólag sportmelltartóban tesizhetnek, lehet úgy értette, hogy póló nélkül. Miközben csak arra értette a tanár, hogy nem top, nem melltartó, hanem csak sportmelltartó.

Mondjuk amikor én “11.-kes” voltam, volt annyi eszem, hogy tudjam a kezelni a kialakult helyzetet, pl ha gáz van szólok, ha nem értem kérdezek. Azért ennyi idősen tudni kéne önállóan is gondolkodni és cselekedni..

2021. máj. 23. 13:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is a #15-el értek egyet. Szerintem tisztázni kéne a tanárral, hogy pontosan mit akar, lehet, csak félreértettétek a dolgot. Nehezen tudom elképzelni, hogy póló nélkül akar sportmelltartót. Mindenki pólóban tesizik, a fiúk sem meztelen felsőtesttel mennek be az órára...
2021. máj. 25. 13:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kényszeríthet erre. Jelentsétek igazgatónak, tanárnak, szóljatok a szüleiteknek.
2021. máj. 25. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!