Normális, ha egy tanár azt akarja hogy sport melltartóban tesizzenek a lányok?
Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-kes. Új tesitanárt kaptunk, aki mindenkit arra parancsolt hogy sport melltartóba tesizzen az összes lány. Én ezt nem akarom, nagyon gáz lenne. Ráadásul ott van az a gengszter csávó osztálytársam is aki rám van kattanva, nem akarok előtte ilyenekbe flangálni. Tanár azt mondta aki nem vesz fel olyat az be se menjen órára...Mit tegyek?2021. máj. 22. 08:46
12/17 anonim válasza:
Srácok, szerintem ez kamu, a kérdező csak trollkodik :D
Ha mégsem, akkor szólni kell.
13/17 anettbp válasza:
Nem tudom, hogy miért feltételeztek alapból rosszindulatot. A sportmelltartó (nyilván póló alá) nem csak kényelmesebbé teszi a sportolást, de meg is akadályozza, hogy futás, ugrálás következtében megnyúljanak a mellizmok, valamint ütközéskor, vagy kisebb balesetnél sérüljön a mell. Úgyhogy kifejezetten a lányok védelmében kéri.
14/17 anonim válasza:
13, de a kérdező azt írja az egyik kommentben, hogy a tanár azt szeretné, hogy ne vegyenek fel pólót, csak melltartóban legyenek.
15/17 anonim válasza:
Szerintem csak félreértette. Ha azt mondja, hogy kizárólag sportmelltartóban tesizhetnek, lehet úgy értette, hogy póló nélkül. Miközben csak arra értette a tanár, hogy nem top, nem melltartó, hanem csak sportmelltartó.
Mondjuk amikor én “11.-kes” voltam, volt annyi eszem, hogy tudjam a kezelni a kialakult helyzetet, pl ha gáz van szólok, ha nem értem kérdezek. Azért ennyi idősen tudni kéne önállóan is gondolkodni és cselekedni..
16/17 anonim válasza:
Én is a #15-el értek egyet. Szerintem tisztázni kéne a tanárral, hogy pontosan mit akar, lehet, csak félreértettétek a dolgot. Nehezen tudom elképzelni, hogy póló nélkül akar sportmelltartót. Mindenki pólóban tesizik, a fiúk sem meztelen felsőtesttel mennek be az órára...
17/17 anonim válasza:
Nem kényszeríthet erre. Jelentsétek igazgatónak, tanárnak, szóljatok a szüleiteknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!