Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális, ha egy tanár azt...

Normális, ha egy tanár azt akarja hogy sport melltartóban tesizzenek a lányok?

Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-kes. Új tesitanárt kaptunk, aki mindenkit arra parancsolt hogy sport melltartóba tesizzen az összes lány. Én ezt nem akarom, nagyon gáz lenne. Ráadásul ott van az a gengszter csávó osztálytársam is aki rám van kattanva, nem akarok előtte ilyenekbe flangálni. Tanár azt mondta aki nem vesz fel olyat az be se menjen órára...Mit tegyek?

2021. máj. 22. 08:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván póló alá kéri, ez pedig teljesen normális. A sportmelltartó ad tartást, amit egy sima melltartó nem. Kényelmesebb benne mozogni és látványra sem fog feszengeni a tanár, a fiúk figyelmét sem vonod el annyira.
2021. máj. 22. 08:51
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom a póló alá kell nem ? Mármint nem csak a sport melltartó lenne rajtatok ha igen akkor gáz és szóvá kell tenni az igazgatonak vagy öt nem érdekli a szülőknek ők majd hidd el elintézik ha nem akkor még ti érdeketek mármint én fiú vagyok és kedvelője a melleknek de gondolom a tanár azt akarja H futás közben ne ugraljon a mellettem mindenféle a póló alatt
2021. máj. 22. 08:51
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem a polo ala gondolja, azonnal szolnek, akinek csak lehet. Ha valami beteg perverz fazon, azt el kell intezni. Polo alatt meg amugy nem latja mi van rajtad, de szerintem nem mondhatja meg akkor sem, miben tesizzetek. (Azon kivul, hogy nyilvan tesicuccban, nem farmerban meg bluzban.)
2021. máj. 22. 08:53
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem, egyáltalán nem normális szerintem. A legtöbb helyen nem írják elő, hogy miben kell tornázni, elég ha valamilyen szabadidő ruhát veszel fel. Máshol ugyan vannak egyenpólók (nálunk is volt a fiúknak fehér, lányoknak fekete tornacucc kellett), de a sportmelltartó kötelezővé tétele egyáltalán nem normális. Én összefognék az osztálytársaimmal és írnék az igazgatónak egy normálisan megfogalmazott levelet, amit mindenki aláír. Ha ez más évfolyamokban is probléma, akkor őket is megkeresném, és beszélnék az intézményvezetővel erről a problémáról. Ha pedig az igazgaztó nem hajlandó semmit sem tenni, akkor a szülői munkaközösséghez fordulnék, hátha a szülők nagyobb nyomást tudnak helyezni az intézményvezetésre.
2021. máj. 22. 08:54
 5/17 anonim ***** válasza:
98%

Te nem véletlenül Békés megyei vagy? Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, de nekünk is pontosan ugyanez a sztori most.

Miért gondolod amúgy gáznak? Én rendes melltartót nem is hordok egyáltalán a mindennapokban, mert nekem kényelmesebb a sportmelltartó. Póló úgy is lesz attól még rajtatok, (vagyis én ezt feltételezem, ha nem, akkor az tényleg nagyon gáz) úgy meg senki nem fogja látni, mi van alatta.

2021. máj. 22. 08:54
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha póló alá kéri, akkor semmi gond vele, ha viszont nem póló alá, hanem azt akarja, hogy magában, melltartóban tesizzetek, akkor azonnal szólnék az igazgatónak, ha meg az nem működik, akkor a szülőnek. Igazán írhattad volna, hogy póló alá kéri-e vagy csak simán, mert nagyon nem mindegy.
2021. máj. 22. 08:57
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem póló alá, hanem csak magában a melltartó és passz.

#5 de igen, Békés megyei vagyok.

2021. máj. 22. 08:57
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Magában csak a melltartó és passz az nem, a póló alá okés lenne, sőt én is hordtam póló alá, mert, amikor megnőttek a melleim és tesin futottunk minden fiú engem piszkált.
2021. máj. 22. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak magában akarja, akkor nyugi nem sokáig lesz már a tesi tanárotok.Gondolom vmelyikőtöknek vagy vki szülőjének van annyi esze, hogy jelenti az illetékeseknek.
2021. máj. 22. 10:14
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Igazgatónak jelenteni azonnal.

Meg lehetőleg valami női tanárnak.

2021. máj. 22. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!