Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Idősek osztálytalálkozójának...

Idősek osztálytalálkozójának programja hogy végigjárják az osztálytársak sírját? Vidám egy program mi?

Figyelt kérdés

Idősek, 70 felettiek osztálytalálkozója. Az osztály zöme halott mára. Mivel kisvárosi suli, a többség épp a helyi temetőben van.

És az osztálytalálkozó „fő“ programja a temetőben felkeresni az egykori társakat.

Vidám egy program mi?

és ha végeztek megbeszélik hogy na nem 5, hanem 3 év múlva újra itt! Aztán ki él még addigra az lutri.

Olyan vidám egy sztori ez nem?

2021. ápr. 12. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vidám, de a temetőlátogatás nem is erről szól.

Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy mennyire vidám program kimenni bárki sírjához a temetőbe. Nem a vidámság miatt mennek az emberek temetőbe. Nem értem a kérdést.

2021. ápr. 12. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Nekem tavaly volt a 20 éves általános iskolai találkozóm. Tehát nem a 70 éves korosztály vagyok. De sajnos a mi osztalyunkban is van olyan, aki már nincs köztünk. Termesztés volt, hogy kimentünk a sírjához, elképzelhetetlen volt, hogy ne menjünk.

Gyanítom, a 70 évesek ugyanígy éreznek.

2021. ápr. 12. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:

nekem is van már nem élő osztálytársam de ESZEMBE nem jutna kimenni oda-mit keressek én (vagy bárki a családon kívül...) ott?

de marha érdekes más se vetette ezt még fel.

2021. ápr. 12. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek rendben vannak az idegei es az elete, az nem igy eli meg. Es arra, aki meghalt mar egyebkent vidam dolog emlekezni.
2021. ápr. 12. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekik megfelelő, miért ne. Miért kell mindig mások dolgaival foglalkozni. Bizonyára nem kényszeríti őket senki és önként mennek, mert a sok szép történetre, jó visszaemlékezniuk.
2021. ápr. 12. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre az állapotra valami nyugtató jót tenne, de talán még jobb lenne egy kiadós dugás. Attól lehet, hogy megnyugodnál.
2021. ápr. 12. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kifogytál az alapítványi iskolás történetekből, vagy már te magad is rém unalmasnak találtad?
2021. ápr. 12. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az a Balázs, akit itt sokszor emlegetnek? A stílusából ítélkezve.
2021. ápr. 12. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy telik az idő, egyre kevesebben maradtok. Amíg csak 1-2 osztálytárs nincs köztünk, az nem olyan mint amikor már csak egy maréknyian maradunk. Akkor azért átfut az ember fején, hogy neki vajon mennyi van még hátra? a halandóság valahogy olyan közelinek és megfoghatónak tűnik. Vajon én jobb ember voltam? Van még valami feladatom az életben? Vagy az élet tényleg lutri? Lehet, hogy nem a következő osztálytalálkozóra de már holnap se fogok élni? Vajon mi lehet velük, most lehetnek? A mennybe? Vagy inkább sehol? Egyáltalán ez a sehol, semmi olyan elképzelhetetlen. Ez nem vidám program, inkább egy szomorúsággal átitatott megemlékezés, némi félelemmel talán.
2021. ápr. 13. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!