Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire mikor kamerát kell kapcsolni online óra közben?
Sok értelme van. Kamerával is simán lehet puskázni.
Én se szeretem bekapcsolni, mert könnyebben látnak, kellemetlen. Ugyan az mint a 11-esnél.
Mond azt hogy elromlott a kamera, leellenőrizni úgy se tudják.
Én megértem, bár rég nem vagyok már középiskolás, én pl egyszerűen szégyellem a lakást, ahol lakunk. Ezért most meg fogom kapni itt a magamét, de tényleg nagyon rossz állapotban van.
20F
#12: de jelenléti oktatás esetén NEM látnak téged a többiek...???
Ezt magyarázzátok már meg, hogy miben más kamerán keresztül???? Tök ugyanazt látják a többiek, mint élőben.
#13: már többen is leírták: ez nem lehet kifogás, mert el lehet homályosítani a hátteret, plusz tetszőleges képet is be lehet tenni háttérként! Egy kattintás a beállítások menüből (három pont alatt)
És ha ez netalántán mégsem menne, akkor egy üres fal elé ülsz. Vagy a leharcolt szekrényt letakarod egy lepedővel. Kész.
Fantázia, ha kérhetném...
Szánalmas a nullázás....
Látszik, hogy nem akarásról van szó, nem holmi kitalált pszichés bajokról....
#19 szívemből szóltál.
Olyan életképtelen generációt nevel a digitális oktatás, hogy az agyam eldobom.
Elvileg ők fogják működtetni a gazdaságot leghamarabb 4-5 év múlva. El se tudom képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!