Mit szoktaktok csinálni online óra közben ? Be van nálatok kapcsolva a mikrofon, kamera ? Milyen platformon vagytok ?
Meet-en vagyunk, nem kötelező a kamera és mikrofont is csak akkor használunk ha beszélni akarunk..nagyon nem szoktam mást csinálni, időnként telefonozok.
Az öcsémék szintúgy meet-en vannak, náluk se kell a kamera ami meg is látszik mert óra közben pár osztálytársával a gépen szokott játszani (szoktam hallani is). Az órára meg csak bejelentkeznek, de ha szólítja őket a tanár addig félbe hagyják a játékot.
Bizonyos órákon youtubeozok / játszok. (Pl kémia, biológia...)
Bizonyosokon viszont muszáj figyelni mert szokott szólítani es feleltetni pl matek, angol, nemet..
Teams-en tartják meg az órákat, kamerát nem kell kapcsolni, mikrofont pedig csak akkor, ha felszólít a tanár.
Csak a számomra fontos órákon figyelek (biológia, kémia, matek, angol), a többin általában alszom, zenét hallgatok vagy kirakósozom, esetleg házit írok, ha előtte lévő nap lusta voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!