Akkor mégse lesz nyitás ápr 19-én? "Kásler: Legkorábban május végén lehet nyitni“
Nem tudom mi lesz, mindenki mást mondd.
Megnézzük április 20-án:D
De én már júniusra akarok ugorni hogy meglegyen az a kur*va tizedik osztály XD
Most azert kellett lepontozni, mert nem egyezik a velemenyunk, viszont normalisan valaszoltam a kerdesedre? :D
Amugy meg ha lemaradtal volna, kormanyrendeletbe foglaltak az iskolanyitas napjat (eddig megsugom nem volt ilyen). Szoval lelkiekben keszulj fel a nyitasra, nem kell felni az iskolatol:)
Csak hogy ne legyel annyira biztos, ez ma hangzott el:
"Ha sikerül elérni a két és fél millió beoltottat, és a pedagógusok is megkapják a vakcinát, akkor kinyithatnak az intézmények."
"Amugy meg ha lemaradtal volna, kormanyrendeletbe foglaltak az iskolanyitas napjat "
semmit se jelent. Volt már nem egyszer olyan hogy közlönybe került valami aztán pár nap múlva nagy suttyomban khm "javítottak"
és ugye a kormányszóvivő mit mondott MA?
az iskolák nyitHATnak...
érdekes elszólás ez ha már rendeltben is van...de azért nem mondja ki hogy nyitNAK.
nagy különbség!
félelem? tévedés.
undor, hányinger, megvetés, lenézés...ezek kívánkoznak ide.
de ápr 29-én ÖRÖKRE VÉGE.
Megjegyzem nehéz bárkinek is állást foglalni és fix időpontokról beszélni a nyitást illetően, hiszen napról napra változnak a számok, sok a halott és a kórházak is tömve vannak. Sőt még örülni kéne, hogy nem zárnak jobban, mint a németeknél. Amúgy meg a belengetett enyhítés se lesz igazán az, hiszen, ami eddigi 10 perces bevásárlás volt, most ott kezdődik, hogy meló után még 1 órát álljak sorba, hogy bejussak. Azért fog később kezdődini a kijárási tilalom, mert este 9ig nyitva legyen a bolt, hogy valamennyi bevásárlót ki tudjanak szolgálni.
középsuli már tuti nem lesz ebben a tanévben, a végzősők majd valahogy leérettségiznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!