Oltják a tanárokat. Szerintetek lesz iskola?
Szerintem lesz suli.
Bár az oltás csak a második adag beadását követő 2-3 hét elteltével kezd működni, (számoljuk ki, hogy pl. Március 29 első adag, utána minimum 21 nap, utána még 3 hét... Már majdnem év vége) van akkor így értelme?
És az oltás még mindig nem kötelező. Aki beoltja magát, covidos lehet, tovább terjesztheti, csak a beoltotton éppen két köhhentéssel át is megy a betegség. Neki tök jó. Azok a tanárok, vagy DIÁKOK, akik viszont nem kérik az oltást, otthon fognak feküdni betegen év végéig. Mert a beoltott tanár tünetmentes, átadja másnak is.
Ha ez történik ha kívárjuk a 21 napot + 2-3 hetet, akkor mi történik abban az esetben, ha az első oltás beadását követően máris bemegy a tanár is az iskolába?
Pont ugyanez, csak még az oltott tanár is otthon fog feküdni lázasan :D
Szerintem nem sok értelme van így (igen, mielőtt kérdezi valaki, oltott vagyok és fiatal...)
4-es:
Jó a neved, de most márt elhúzhatnál a világról a fenébe :D ;)
Szerintem az utolsó pillanatban majd bejelentik, hogy ja mégse nyitunk, bocsi, sok a fertőzött...
Nem ezt csinálják november óta?
A legnagyobb baromság lenne most kinyitni. Több száz diákot egy helyre csődíteni, akik szét fogják fertőzni egymást és még jobban szétterjesztik a vírust, hát nem lenne éppen egy okos és logikus ötlet. Az, hogy a tanárokat beoltják (akiknek vagy a fele nem is kérte az oltást) nem sok változást jelentene...
Remélem nem nyitják ki. Én is szenvedek itthon az online oktatással (okj), de okosabb döntés lenne ezt a pár hónapot még online tölteni. Persze, általános iskola/óvoda más, ahol a kisgyerekeket a szülő nem tudja hova helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!