Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárokat milyen alapon...

Tanárokat milyen alapon rendel be pótvizsgáztatni egy iskola ha nyárra nincs is szerződésük és bért se kapnak?

Figyelt kérdés

Határozott idejű szerződése van szinte az összes tanárnak vagyis lejár jún végén és majd csak szept 1-től indul az új.

Nyárra nincs szerződés a tanár nem áll alkalmazásban, és nem kap bért sem.

De akkor milyen alapon rendelik be nyári ügyeletbe és pótvizsgáztatni? Ha nincs szerződése nem dolgozója az iskolának, nem kap bért sem akkor mi a berendelés alapja?

És mégis mennek sok éve fennáll ez a szitu és én sose értettem hogy egy tanár aki nem kap bért az miért ugrik az igazgatónak a nyáron??

Egyszerűen felfoghatatlan.

Mondjuk a teljesség kedvvért van azért olyan is aki nem ugrik, az igazgató felhívja a tanár meg közli vele hogy bocsesz már rég másik suliban vagyok.

2019. aug. 2. 10:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt máár.
2019. aug. 2. 10:14
 2/25 A kérdező kommentje:

Idézd be.

Ha volt már-- link?

Ja és válasz?? Mert az hogy volt már az nem válasz.

2019. aug. 2. 10:15
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
1, ami volt az a nyári ügyelet volt, de nagyon-nagyon hasonló a gondolatmenete a kérdezőnek, szóval abban igazad van, hogy lerágott csont, rég megvitattuk. :)
2019. aug. 2. 10:15
 4/25 anonim ***** válasza:
63%

Mert a szegín, szerencsétlen Balázskák gyülekezete (más néven a tanári kar) remeg, mint a hugyos kutya, mer' ha kirúgják, jajajj, akkor ő hová menjen, jaj, jaj, há' háromszáz kilóméteren belül nincsen semmi meló, csak a közmunkába a semmibe mehet meg a retekgyárba 80 műszakba, jajj, hát bemegy ő dógozni még akkor is, ha fél évig fizetést se kap, jajj, csak ki ne rúgják, mert ő nem megy közmunkára, inkább felköti magát.

Azt hiszem, eddig ez volt az indoklás, kedves Balázska. Most van valami új elem?

2019. aug. 2. 10:20
 5/25 anonim válasza:
91%

"mer' ha kirúgják, jajajj, akkor ő hová menjen, "

Logikai hiba..... ha a tanárnak nincs szerződése akkor nem lehetséges a kirúgása sem.

Akkor már ki van rúgva ha úg ytetszik.

2019. aug. 2. 10:25
 6/25 anonim ***** válasza:
67%
Neked logikai hiba, Balázsnak nem. A Balázska Bt. alapítványi iskolájában bármikor kirúgják a szerződés nélküli tanárt, a szerződésest meg nem engedik el ha felmond. Hogy ezt hogyan hozzák össze, nem tudom, de kedvenc trollunk álomvilágában ez is megtörténhet.
2019. aug. 2. 10:32
 7/25 anonim válasza:
32%

„Neked logikai hiba, Balázsnak nem. „

A logikai hiba megjegyzés az nem a kérdés kiírójának szólt hanem neked. Légy erős neked szólt.

Én évekig dolgoztam tanárként úgy hogy nyárra sose volt szerződésünk se nekem se senkinek aki ott volt, és mégis simán behívtak vizsgáztatni. De ez még a nagy tanárhiány előtt volt akkor még ezt megtehették aki nem ment bele az nem kapott új szerződést szeptembertől.

2019. aug. 2. 10:36
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
volt már e a kérdés, kérem banolják a trollt.
2019. aug. 2. 11:15
 9/25 anonim ***** válasza:
81%
Látom, Bazsi, fejlődsz szépen, most már tudod a másik fiókodról kamuválaszolóként tolni a baromságaid szekerét. Ha így folytatod, egy kormányközeli hírportált is összegründolhatsz 1-2 év alatt, a főbb elemek már megvannak.
2019. aug. 2. 11:22
 10/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! A berendelt tanár nyugodtan beinthet az igazgatónak és nem megy be míg nincs szerződése az adott időpontra. Hogy a kollégáid és te miért dolgoztok még mindig abban az alapítványi iskolában nem tudom.

Persze ettől még a Te 130 ezres fizetésed nem lesz több (tudom, hogy még a takinéni óradíja is magasabb, mint a tiéd és ezért vagy ilyen megkeseredett). Néha úgy érzem a takarítónő teljesen megérdemli, hogy többet keressen, mint a Kérdező, mert elviseli őt a munkahelyén.

A Kérdező személyiségének boncolgatása közben az alábbiakra következtettem:

A kérdező kisebbrendűnek érzi magát, ezért az iskoláját negatívan feltüntető kérdéseivel próbál kompenzálni. Ő maga piacképes végzettség híján váltani nem kell ezért évek óta a szopacsok törzsének vezetője. A saját baját (alacsony és csúszó fizetések és a nyári ügyelet miatt) próbálja a kollégái bajának beállítani. Hogy mit akar ezzel elérni senki se tudja. A főnökét egyenesen utálja, piásnak és korruptnak állítja be, de közben ő maga a megtestesült angyal, aki jófej. A munkahelyét ócsárolja, mondván milyen sanyarú sorsa van ott a dolgozóknak (köztük neki), de semmit nem tett aminek lett volna eredménye. Ha jól emlékszem akkor a kérdező iskolatitkár vagy PMS tanári végzettség nélkül.

Egyik előző kérdésében írta, hogy rengeteget pályázott, csak sehová nem veszik fel. Vagy rosszul van megírva az az önéletrajz, vagy a tartalma nem elegendő egy min 200 ezer nettó fizetésű álláshoz.

2019. aug. 2. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!