Szeretem a szakomat, de undorodom a szaktársaimtól?
Én külföldre járok és jelentem ott is hasonló a helyzet :D
Idióták mindenhol vannak. Meg kell találni a baráti kört. Többieket hagyni a francba. Még egyszer mondom: idióták MINDENHOL vannak. Meg fogod szokni, fel a fejjel, hajrá :)
Elte?
Nemtudom, a jogászoknál mindigis jelen voltak az általad felsorolt tulajdonságok, csak ez töményen egy helyen, ahogy irtad: undorito.
Alapbol "félek" is a jogászoktol. Oké más is ki tud veled b .szni, de ök még akár le is ültethetnek, intézödhet ugy...
Igazából, nálunk is vannak hasonlo emberek (müszaki szak), de sokaknak letörte a szarvát a vizsgaidöszak:D vagy kihullottak
Igen, jelenleg és is olyan helyen tanulok, ahol utálom a szaktársaimat. A "tanárok" is viccesek, nagyképűek és alapból feltételezik, hogy mindenki teljesen idióta az osztályban.
Ha találok a környéken olyat, ahol indul ilyen szak, akkor átkérem magam. Ha nem, akkor csak kibírom valahogy.
Végülis nem barátkozni mentem oda, a papírom legyen meg, aztán soha többet nem találkozom velük.
Nem Elte, a masik nagy pesti egyetem jogasz szakja. Szerencsere
En nem gondolkozom intezmenyvaltason, csak próbálom kibirhato mertekre csökkenteni a veluk valo kommunikaciot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!