Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárokat milyen alapon...

Tanárokat milyen alapon rendel be pótvizsgáztatni egy iskola ha nyárra nincs is szerződésük és bért se kapnak?

Figyelt kérdés

Határozott idejű szerződése van szinte az összes tanárnak vagyis lejár jún végén és majd csak szept 1-től indul az új.

Nyárra nincs szerződés a tanár nem áll alkalmazásban, és nem kap bért sem.

De akkor milyen alapon rendelik be nyári ügyeletbe és pótvizsgáztatni? Ha nincs szerződése nem dolgozója az iskolának, nem kap bért sem akkor mi a berendelés alapja?

És mégis mennek sok éve fennáll ez a szitu és én sose értettem hogy egy tanár aki nem kap bért az miért ugrik az igazgatónak a nyáron??

Egyszerűen felfoghatatlan.

Mondjuk a teljesség kedvvért van azért olyan is aki nem ugrik, az igazgató felhívja a tanár meg közli vele hogy bocsesz már rég másik suliban vagyok.

2019. aug. 2. 10:03
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"A főnökét egyenesen utálja, piásnak és korruptnak állítja be, "

Bocsika. Az a főnök igazgató aki olyan részeg hogy szünetben az összes tanár diák előtt ELVÁGÓDIK A folyosón .... az mi????

Egy olyan igazgató aki KIKÜLD valakit napi szinten a kisboltba "egy üveg vörösért na jó kettőért" az MI??????

ezek NAPI SZINTŰ sztorik. Napi szintűek

Bocsika az hogy egy igazgató állni nem tud a lábán és EZER TANÚ előtt elvágódik a folyosón-nos EGYETLEN ILYEN ESET UTÁN hogy lehetséges hogy még ott és azonnal nem mentik fel őt a szolgálatból??? HOgyna lehetséges????

Mióta igazgató??? 30 éve lassan, 1992 óta....

Hát akkor????

bakker osztálykiránduláson az egész iskola azon röhögött hogy a tisztelt igazgató olyan részeg volt hogy beesett az út melletti árokba!! Tanú rá mennyi??? 100???

Hm?

2019. aug. 2. 14:37
 12/25 A kérdező kommentje:

Természeszetesen tudjuk az összes reflexszerű szólamot hazugság trollság kitalálod stb stb.... persze....

mert ez a legkönnyebb...

mint amikor a kisgyerek panaszolja hogy apuka folyton a fütykösét fogdossa.... na erre is egyszerűbb ráfogni hogy kitalálja fantáziál stb mint kimondani hogy apuka egy pedofil és börtönbe küldeni... mert az olyan macerás munkás dolog.... helyette ráfogjuk hogy a gyerek fantáziál és el van intézve!!! Ugyebár??

HM?

2019. aug. 2. 14:40
 13/25 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válasz: Semmilyen alapon nem rendelheti be a tanárt ha nincs szerződése. Az, hogy a tanár bemegy mégis az már a kolléga problémája.

Az, hogy a főnököd berúgott, mint az albán szamár hogyan kapcsolódik az eredeti kérdésedhez?

Számtalanszor írták már neked, hogy változtass munkahelyet! Miért nem teszed? Valamit mégiscsak tud a piás főnököd, hogy olyan sokan dolgoztok neki éhbérért és ő meg megszedi magát. Bárcsak én is találnék építkezésre 10 balekot aki havi 130 ezerért dolgozna nekem!

2019. aug. 2. 15:12
 14/25 A kérdező kommentje:

"emmilyen alapon nem rendelheti be a tanárt ha nincs szerződése. Az, hogy a tanár bemegy mégis az már a kolléga problémája.“

Én meg tudod mit mondok erre??? Semmilyen módon? A főnök felveszi a telefont X tanárt hívja be kell jönni. És X tanár 90% hogy ezt válaszolja (ha van szerződése ha nincs ) hogy MEGYEK. ennyi. Tapasztalat.

A 10% meg fel se veszi vagy közli vele hogy drága jó uram rég egy másik munkahelyen vagyok....

Ez van!! De a zöme az jön. Sőőőőőőt!!! Még van olyan aki maga telefonál be hogy mikor lesz a pótvizsga mikor kell jönni? Miközben nincs szerződése....

Ennyit a „semmilyen módon“ ról.

„Bárcsak én is találnék építkezésre 10 balekot aki havi 130 ezerért dolgozna nekem!“

Nem fogsz.. Még 230-ért is nehezen..... EZ VAN!!! És 3 diplomával nem kapok 130-at se, de ha azt mondanák menjek egy építkezésre trógerolni 230-ért KÖSZ NEM!!!!!!!!

2019. aug. 2. 15:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, Bazsikának derogál dógozni. Lehet, hogy itt csak 130-at keresel és azt is fél év csúszással kapod meg, de legalább kényelmesen, fasszántosan lehet az iskolába' melaózni, ez mégiscsak ilyen éételmiségi munkahely. Akkor meg mi a lóf***t panaszkodsz?
2019. aug. 2. 17:35
 16/25 A kérdező kommentje:

"asszántosan lehet az iskolába' melaózni,"

Hát nézd

a) a munkaidőm 16-ig tart elvileg ritka hogy 15kor nem vagyok rég otthon.... és a közl maga 1 óra....

b) nyár? 2 hónap szabi.

milyen hely tudja ezt überelni?

2019. aug. 2. 17:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod magadról hogy három diplomád van és 130 ezret keresel. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik az a három diploma. Írd meg légy szíves! Ne nekem legyen igazam, de az a három diploma nagy valószínűséggel OKJ papír (pedagógiai asszisztens, családsegító vagy valami hasonló)

Hiába fröcsögsz azon, hogy piás a főnököd az nem befolyásolja a kérdésedre adott válaszomat. Nincs jogalapja a főnöködnek behívni a tanárokat, ha nincs is munkaszerződésük. Az, hogy a tanárok egy része bemegy az ő dolguk és nem a Tiéd. Mindenkinek joga van hülyének lenni. Nekem is mert itt veled vitázom, és neked is mert nem mondasz fel.

Nézd, nekem nem gond ha más hülyén viselkedik.

Kicsit furcsa, hogy lassan két éve vitázok veled itt a gyakorin és még mindig ugyanott dolgozol. Ha annyira kaki a munkahely akkor miért nem váltasz? Ami energiát befektettél a kérdéseid kiírásába, és a meddő viták generálásába, már simán csinálhattál volna egy nyelvvizsgát, vagy egy diplomát.

2019. aug. 2. 18:04
 18/25 A kérdező kommentje:

"három diploma nagy valószínűséggel OKJ papír"

Köszi hogy nem nézed ki belőlem hogy tudjam mi a különbség egy felsőokt oklevél (magyarul diploma) és egy szakképzettséget igazoló OKJ wc-papír között....

Főleg hogy olyan helyen dolgozom amely maga is futtat érettségire épülő OKJ-t... és nekem is van 4 db (!!!) igen annyi emelt szintű 54-es számú OKJ-m.

Ami pont annyit ér mint a 3 diplomám. POnt annyit.

2019. aug. 2. 18:28
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól értettem? Négy OKJ-s papírod van és három diplomád? Ezekkel keresel kemény nettó 130 ezret?
2019. aug. 2. 18:31
 20/25 A kérdező kommentje:

De egyébkétn egy teszkós árufeltöltő 8 elemivel megkap anynit kedzőbérnek mint én 3 diplomával lassan 20év után....

a teszkó állásoldalról

Mit várunk Öntől?

8 általános iskolai végzettség,

Munkaköri feladatok

Az áru szakszerű, a raktári munkafolyamatoknak megfelelő mozgatása és elhelyezése

Bér és juttatások

Kollégáink munkabére az alábbi tényezőkből tevődik össze: alapbér + pótlékok + juttatások

Kezdőbér, az első 6 hónapban: Bruttó 230.000 Ft/hó

Beálló bér - automatikus béremelés a 7. hónaptól, ezzel értékeljük elköteleződésed: Bruttó 245.000 Ft/hó

Én 20 év után 3 diplomával nem kapok még bruttó 200-at se!!!

2019. aug. 2. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!