Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárokat milyen alapon...

Tanárokat milyen alapon rendel be pótvizsgáztatni egy iskola ha nyárra nincs is szerződésük és bért se kapnak?

Figyelt kérdés

Határozott idejű szerződése van szinte az összes tanárnak vagyis lejár jún végén és majd csak szept 1-től indul az új.

Nyárra nincs szerződés a tanár nem áll alkalmazásban, és nem kap bért sem.

De akkor milyen alapon rendelik be nyári ügyeletbe és pótvizsgáztatni? Ha nincs szerződése nem dolgozója az iskolának, nem kap bért sem akkor mi a berendelés alapja?

És mégis mennek sok éve fennáll ez a szitu és én sose értettem hogy egy tanár aki nem kap bért az miért ugrik az igazgatónak a nyáron??

Egyszerűen felfoghatatlan.

Mondjuk a teljesség kedvvért van azért olyan is aki nem ugrik, az igazgató felhívja a tanár meg közli vele hogy bocsesz már rég másik suliban vagyok.

2019. aug. 2. 10:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Jól értettem?"

Te is tudod a választ: JÓL ÉRTED!!!

2019. aug. 2. 18:32
 22/25 A kérdező kommentje:

"imán csinálhattál volna egy nyelvvizsgát, vagy egy diplomát."

Ja.... a mostani 3 mellé lenne egy 4.

De minek????? Hogy 4 papírral se kelljek sehova? Ne mondd már hogy 3mal nem kellek de ha 4 lenne (akkor mi lenne??Semmi!!!)

2019. aug. 2. 18:38
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

4 okj, 3 diploma és 2 nyelvvizsga mellett keresel 130 ezret. Nem nagyon hiszem ezt el. De ha mégis így van akkor ez a fizetés szerintem téged minősít.

Valamit mégiscsak nagyon jól csinál a piás főnököd. Ilyen kvalitású embert ennyiért Budapesten nem találni. Zsarol téged valamivel? Esetleg a diplomáid nem piacképesek és a nyelvvizsgád meg eszperantóból és lováriból van meg?

Ajánlatom: ha tényleg van angol és német nyelvtudásod és hajlandó lennél recepciósként (kétműszakos rendben) dolgozni nettó 230 ezerért akkor keress meg.

2019. aug. 3. 08:04
 24/25 A kérdező kommentje:

AZt az apróságot elfelejted hogy a nyelvvizsga és a nyelvtudás az nem ugyanaz nagyon nem.

Pl. van olasz közepem. Mikor tettem le? 1998ban... mikor szólaltam meg utoljára olaszul? Akkor, 98ban.

Most? A legelemibb mondatok se mennének.

De nyelvvizsga a papír az van.... de az meg mire jó?

2019. aug. 3. 09:05
 25/25 A kérdező kommentje:

"Ilyen kvalitású embert ennyiért Budapesten nem találni."

Pont ilyet lehet nem, de nem is akar senki.. Van három semmire se jó bölcsész papírom, meg 4 okj-m sajtreszelésből.

Pont ilyen ember lehet nincs, de sok sok ezer százezer ember van akinek van egy rakat iylen olyan papírja ami semmire se jó.

Mondok valamit jól figyelj!!!

Amikor a legutolsó OKJ_t csináltam volt ott egy fickó akinek 12 db (fiygelsz!!! ) OKJ-je volt..... és elmondta hogy a 12 helyett jó lenne csak 1 ami ér is valamit....mert a 12 az semmit.

2019. aug. 3. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!