Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik szerint nem akar a...

Akik szerint nem akar a kormány iskolákat nyitni, szerintük akkor miért kezdik meg az iskolai dolgozók oltását?

Figyelt kérdés
Ne értsen félre senki, nem védem ezeket, de az eddigi igérgetéssel szemben most tenyleg léptek valamit. És eddig a járványhelyzettől függött csak a nyitás, most viszont a beoltottaktól, ami csak rajtuk múlik, és ők is tudják ezt. Ha nem nyitnának ki április 19-én, akkor csak beégetnék magukat.
2021. márc. 26. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Pedagógus vagyok, azt tapasztalom amit a 10-es. Én legutóbb a Fideszre szavaztam mert nem láttam más alternatívát. Soha többé!
2021. márc. 26. 23:02
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Ez már késő bánat....

2021. márc. 26. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Így van. De én akkor nem tudtam jobbat. Egy évtizede van Fidesz, 2/3-os felhatalmazásuk van és a híveik az ellenzékre mutogatnak. Mit lehet erre mondani? Nem értik a demokráciát? Nem jutottak el hozzájuk a tízmilliárdos támogatási ügyek? Nem tudják ki az a Tiborcz? Mindegy, én a magam részéről legalább beláttam a hibámat.
2021. márc. 26. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:
3%

Konkrétan mi vezetett nálad a Fidesszel történő szakításhoz?

2021. márc. 26. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
A napi tapasztalat. Ilyen fejetlenséget, ilyen kavalkádot a legrosszabb rémálmomban sem tudtam volna elképzelni. A tanárokat magukra hagyták. Hiányolom az átláthatóságot és rendes állami segítségnyújtás a bajbajutottaknak. A lányomék Németországban élnek, ott nem csak a kiválasztottak kaptak jelentős állami segítséget. Hosszan sorolhatnám. Bevallom, nekem Szájer ügye sem segített. Nem a vonzalma miatt. Hanem mert az alaptörvény alkotója, aki maga is meleg-ellenes kijelentéseket tett...
2021. márc. 26. 23:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Barátom, te nem figyelsz.

A pedagógusok hónapok óta verik a tamtamot, hogy sorolják előre őket (meg az összes köznevelésben dolgozót az iskolatitkártól a takarítónőig) az oltási rendben. Az mutatja, hogy mennyire ad hoc döntés volt ez a kormány részéről, hogy MOST kezdik majd el oltatni a pedagógusokat, holott már lett volna rá két hét tervezett lezárás, digitális oktatás. (Ráadásul egy oltás még nem ad teljes védelmet, csak a semminél jobbat.)

A kormány nagyjából heti szinten keveredik ilyen önellentmondásba.

Btw, ellenzéki vezetésű városban élek, nem volt semmiféle tiltás, amióta csak lehet, úgy oltanak, mint a güzü. Nem is értem miről beszélsz.

2021. márc. 27. 07:58
 17/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Beszéljetek egészségügyi dolgozókkal, ha megtehetitek! Azonnal kiderül, hogy több mint egy éve a kormány mindenben hazudik! A veszélyhelyzet leple alatt százmilliárdokat osztottak ki segítség gyanánt Mészárosnak, Tiborcznak, elkótyavetyéltek több balatoni ingatlant, például a révfülöpi kikötőt gazdaságvédelem címszó alatt! Ezek hivatalos adatok, utánuk lehet nézni!

Eközben a férjemék olyan kínai lélegeztetőgépet kaptak, ami nem intenzív terápiához, hanem apnoéhoz való! Ki ezért a hibás? A lélegeztetőgépek beszerzésén is tízmilliárdokat tettek zsebre. Ébresztő, ez a kormány nem segíteni akar, hanem a járvány leple alatt még többet lopni!

2021. márc. 27. 09:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Anyukám pedagógus, ez az utolsó tanéve, 2-es típusú cukorbeteg, megkapta az első oltást nemrég, de nem a munkája, hanem egészségi állapota miatt, viszont ő is több hónapot várt a regisztráció után.
2021. márc. 27. 09:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt is szépen megmutatkozik a fideszesek agressziója. Ha nincsenek érvek, ha a valóság ellenük szól, azonnal támadnak. Szerintem ez kb. beismerő vallomás.
2021. márc. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!