Szerintetek be kéne zárni az iskolákat és digitális oktatásra átállni a vírus miatt? Miért nem cselekszik a kormány?
Valamit talán segítene a helyzeten, bár a fiatalok ettől még tudnának bandázni, ha akarnak. A tanárok szempontjából jobb lenne, ők kevésbé lennének kitéve a fertőzésveszélynek. Viszont valami mentőövet hagyni kéne a szülőknek, hogy aki nem tud otthon maradni a gyerekével, annak biztosítsanak felügyeletet.
Mondjuk, szerintem most már késő.
Egyszerű a képlet:
Vannak a kormánynak egészségügyi tanácsadói és gazdaságvédelmi tanácsadói. Az eüsök már bezárták volna 1 hete, a gazdaságiak nem zárnák be ha 10 ezer napi fertőzött lenne se mert szerintük ártana a gazdaságnak.
Ez alapján Orbánnak el kell döntenie, hogy melyik a fontosabb, ő a gazdaságot választotta így nem lesz.
#1 Esetleg konkretizálnád, hogy hány forint közpénzt ér meg egy emberélet? Ebből mennyi menne az Orbán családból? Ja semennyi, mert ők már elnitézték "okosba".
Esetleg azt is elárulhatnád, hogy hány emberélet ér meg egy gólhelyzetet? Ja, még az sincsen garantálva, szóval étrelmetlen.
#7 Nálunk ma a 40 pedagógusból mindössze 6 tudott bejönni dolgozni, a többi mind az ágyat nyomja koronavírus gyanúval, ezen kívül az osztályomban 30 fő helyett 15-en voltak.
Ebben a létszámban én sem voltam benne, karanténba vagyok.
Szüleim ma voltak teszten, elmondásuk alapján kilóméteres sor állt a teszt sátraknál és sorozatban érkeztek a mentőegységek egymás után.
Katasztrófa már most ami itt megy és hol van még a vége... Igaz, én az egyik legfertőzöttebb megyéből (Szabolcs Szatmár) írok, de ma már ennek nincs jelentősége.
Persze nem azt mondom, hogy le kell zárni mindent de mint a fociban is mondják, ennél többre lesz szükség.
Ezt a kérdést egy olyan ember írja ki, aki már nem jár iskolába, és van egy olyan rögeszméje, hogy az iskolák bezárása javítana a járványhelyzetben. Arra viszont nagy ívben tesz, hogy a Plázák, a Média Markt, Interspar ki van nyitva, meg, hogy a buszon, villamoson nagy tömeg - mindenféle jott-ment, csöves stb. zsúfolódik össze.
Nem kell bezárni az iskolát, mert az online oktatás nem mindenkinek jó (pl. nekem nem). Le lehet szállni az iskoláról, amikor a nagy Tesck-ban ezrek fordulnak meg naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!