A koronavírus egyfajta ürügy lehet arra, hogy a digitális oktatás kiépüljön?
Figyelt kérdés
Abban bízva, hogy a legügyesebb pedagógusok, szülők, diákok, hallgatók kimódolják a legjobb eljárásokat.2020. márc. 19. 13:44
2/9 anonim válasza:
Nem ürügy,de jól jön, különben elnyúlnak mint a rétestésta.
3/9 anonim válasza:
Igen. Mondjuk ahogy elnézem rajtad semelyik nem segítene.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves #3!
Ezt miből tudtad egy kérdésem alapján leszűrni? Oktató vagyok és a Hallgatóimmal már egy hete kísérletezünk, de végül mindent megoldunk.
2020. márc. 19. 14:07
5/9 anonim válasza:
Oktató vagyok, meg a hallgatóimmal. Lol. Elnézést, de melyik ez a menő iskola? Hol gondolják azt a hallgatók, oktatóval együtt, hogy a koronavírus az a digitális oktatásra való ürügy. Érdekelne melyik iskolában van ilyen fejlett szinten az oktatás.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem ürügy no, de bizonyos szempontból “jól jön”.
2020. márc. 19. 14:51
7/9 anonim válasza:
Nem ürügy, hanem egy lehetőség, amit a XXI. sz. adott. Jobb fejlődni, mint megállni.
8/9 anonim válasza:
Jól értettem, ön egyetemi (középiskolai?) tanár? Azért az ok-okozat nem egészen ez
Nem volt vírus -> senkit nem érdekelt a távoktatás
Megjött a vírus -> egyből lett távoktatás
Nem fordítva történt! :D
9/9 anonim válasza:
Egyetemeken kiépülhet, sőt kellene is.
Áltános, Középiskolába -> FELESLEGES! Oda nem csak a tanulni valóért kell bejárni, hanem azért is, hogy szocializálódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!