Mikor akarják bezárni az iskolákat?
Figyelt kérdés
Egyre rosszabb a vírushelyzet az országba, és a környező országokba már bezartak az iskolák, mikor akarja meghozni ezt a döntést a kormány?2020. nov. 3. 20:23
1/5 A kérdező kommentje:
Az alsó tagozatot szerintem nem fogják bezárni, de 7. Osztálytól már van annyi felelősség a diákokban hogy egyedül ellegyenek otthon
2020. nov. 3. 20:24
2/5 anonim válasza:
Igen, a felelősségteljes diákok azért kérdezik meg minden nap 25-ször, mikor lesz már online oktatás, mert ugyanúgy tanulnak otthon, mint a suliban. Nem baj, ha lógni akarsz, csak ne nézz hülyének minket. Amúgy meg láthatod, hogy nem akarják bevezetni. Ha 10 percenként megkérdezed, akkor sem. Ha mégis, majd értesíteni fognak.
3/5 anonim válasza:
Azt megértem hogy alsóba nem zárnák be de pl. előírhatnák 6. osztály alatt is a kötelező maszkviselést mert sok helyen olvasom hogy csak az felett kötelező az osztályokban és úgy sok értelme nincs ha az alsósak kb. 100% hogy hazaviszik maszk viselés nélkül a vírust.
Mondjuk szerintem max. középiskolákban lesznek távoktatások inkább mert az általános iskolásokkal úgy vannak hogy biztosan nem tudnak elleni otthon egyedül.
5/5 anonim válasza:
Nem, nem felelősség van a diákokban, hanem ingyen szünetet szeretnének, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!