Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik szerint nem akar a...

Akik szerint nem akar a kormány iskolákat nyitni, szerintük akkor miért kezdik meg az iskolai dolgozók oltását?

Figyelt kérdés
Ne értsen félre senki, nem védem ezeket, de az eddigi igérgetéssel szemben most tenyleg léptek valamit. És eddig a járványhelyzettől függött csak a nyitás, most viszont a beoltottaktól, ami csak rajtuk múlik, és ők is tudják ezt. Ha nem nyitnának ki április 19-én, akkor csak beégetnék magukat.
2021. márc. 26. 21:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy sok ember már nem hisz a kormánynak. Megannyi húzásuk volt, amikor bejelentettek valamit, majd pár nap múlva megváltoztatták, holott biztosra kijelentették az első opciót.
2021. márc. 26. 21:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Beégetnék magukat?

Párszor már megtörtént, egy ide vagy oda már mit számít?

Hétfőn mondanak valamit kedden meg a teljesen ellenkezőjét csinálják.

2021. márc. 26. 21:40
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem lesz nyitás 19-én..Max május közepén, de akkor meg már minek? Ahhoz, hogy nyugalomban lehessen menni suliba, mindkét adag oltást meg kellene kapnia mindenkinek, ami után kb két héttel lehetne nyugodt szívvel nyitni. Az pedig akárhogy is számoljuk nem április 19-re jön ki!
2021. márc. 26. 21:47
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
A szokásos oltás és vakcina ellenes libsi propaganda. Miért ne lehetne a tanárokat beoltatni, vagy bárkit ?
2021. márc. 26. 21:50
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem egy dologról beszélünk szerintem négyes
2021. márc. 26. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Az ellenzék februárban kérte a tanárok beoltását. Februárban.

Helyette 200 milliárdot csoportosítottak át sportra. Életekről beszélünk.

2021. márc. 26. 22:08
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Egy fontos tényt nem vesztek figyelembe. Méghozzá azt, hogy ez eddig csak FELTÉTELES MÓDBAN lett kijelentve. Igazából nekem már nem oszt, nem szoroz, április 19.e után nekem már csak 2 hét lesz, vagy még annyi sem.
2021. márc. 26. 22:30
 8/19 anonim ***** válasza:
5-os. Az ellenzék csak zavart és bizonytalanságot akar kelteni bármivel bárhogy. Bármi van annak azonnal mindig az ellenkezőjét követelik. Az ellenzék kizárolag a magas halálozásban érdekelt, mert emberek élete árán akarnak hatalomra jutni.
2021. márc. 26. 22:48
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

6-os. Az ellenzék februárban még torkaszakatából azt üvöltötte, hogy a VAKCINA ROSSZABB MINT A VIRUS. Az ellenzéki polgármesterek megtiltották a vakcina beadását a saját városaikban.

Nem kértek semmit se, folyamatos aggresziv tiltakozás volt az oltás ellen.

2021. márc. 26. 22:53
 10/19 anonim ***** válasza:
69%

Sok konkrétum nincs a válaszodban. A férjem egészségügyi dolgozó, 13 hónapja minden nap éljük a fejetlenséget. Ha konkrétumokat tudsz mondani, azt szívesen veszem, de amit ma Orbán bejelentett, az egy az egyben az, amit a Momentum kért: a kijárási tilalom kitolása, ezzel a boltok nyitvatartásának meghosszabbítása, négyzetméteralapú szabályozás, a pedagógusok oltása.

Tudod aki ebben benne van, az vagy sír vagy röhög a kormány kommunikációján. Ha az emberek tudnák milyen rossz a helyzet, tömeghisztéria törne ki. De amíg katonák vannak a kórházakban és a Btk-val fenyegetik az egészségügyi dolgozókat, ettől nem kell tartani.

Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok momentumos és ezek kívül fogalmam sincs a párt irányvonaláról. Azt utálom a fideszesekben, hogy mindent párt alapon néznek, véletlenül sem a tények vagy a józan ész alapján.

Engem nem érdekel ki milyen, melyik párt mivel hülyíti az embereket, engem az érdekel, hogy szakemberekre hallgatnak-e. Ha veszed a fáradságot és megnézed hogy a fidesz és a kormány mit össze nem hazudozott az elmúlt egy évben, nem is kell már az ellenzéket megvizsgálnod.

Több mint 200 milliárdot csoportosítottak át sport (nézz utána a költségvetésben), miközben magyar családok ezrei vesztették el a megélhetésüket, miközben hadi állapotok vannak a kórházakban. NEM ÉRDEKEL a pártosság, akárki is tesz ilyet, az hazaárulás. Ennyi.

2021. márc. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!