Akik szerint nem akar a kormány iskolákat nyitni, szerintük akkor miért kezdik meg az iskolai dolgozók oltását?
Beégetnék magukat?
Párszor már megtörtént, egy ide vagy oda már mit számít?
Hétfőn mondanak valamit kedden meg a teljesen ellenkezőjét csinálják.
Az ellenzék februárban kérte a tanárok beoltását. Februárban.
Helyette 200 milliárdot csoportosítottak át sportra. Életekről beszélünk.
6-os. Az ellenzék februárban még torkaszakatából azt üvöltötte, hogy a VAKCINA ROSSZABB MINT A VIRUS. Az ellenzéki polgármesterek megtiltották a vakcina beadását a saját városaikban.
Nem kértek semmit se, folyamatos aggresziv tiltakozás volt az oltás ellen.
Sok konkrétum nincs a válaszodban. A férjem egészségügyi dolgozó, 13 hónapja minden nap éljük a fejetlenséget. Ha konkrétumokat tudsz mondani, azt szívesen veszem, de amit ma Orbán bejelentett, az egy az egyben az, amit a Momentum kért: a kijárási tilalom kitolása, ezzel a boltok nyitvatartásának meghosszabbítása, négyzetméteralapú szabályozás, a pedagógusok oltása.
Tudod aki ebben benne van, az vagy sír vagy röhög a kormány kommunikációján. Ha az emberek tudnák milyen rossz a helyzet, tömeghisztéria törne ki. De amíg katonák vannak a kórházakban és a Btk-val fenyegetik az egészségügyi dolgozókat, ettől nem kell tartani.
Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok momentumos és ezek kívül fogalmam sincs a párt irányvonaláról. Azt utálom a fideszesekben, hogy mindent párt alapon néznek, véletlenül sem a tények vagy a józan ész alapján.
Engem nem érdekel ki milyen, melyik párt mivel hülyíti az embereket, engem az érdekel, hogy szakemberekre hallgatnak-e. Ha veszed a fáradságot és megnézed hogy a fidesz és a kormány mit össze nem hazudozott az elmúlt egy évben, nem is kell már az ellenzéket megvizsgálnod.
Több mint 200 milliárdot csoportosítottak át sport (nézz utána a költségvetésben), miközben magyar családok ezrei vesztették el a megélhetésüket, miközben hadi állapotok vannak a kórházakban. NEM ÉRDEKEL a pártosság, akárki is tesz ilyet, az hazaárulás. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!