Miért nem tudja elfogadni, hogy nem a tanuló hibája, ha nincs internet?
Mostanában többször előfordult az, hogy van net, nicns net. van net, nincs net. Egyszer csak elmegy, akkor a mediaboxon minden zöld villog egyszerre, tehát ledobta a hálózatról a modemet, aztán 5-10-15-20 perc múlva visszajön.
Namost az ofőm nem érti ezt, vagy nem akarja, vagy direkt csesztet ezzel, emrt egy szadista, ezt nem tudom, a lényeg az, hogy elment a netem, teljesen offline voltam. Lefotóztam a modemet, és a számítógépen a wifinél a kis sárga háromszöget a felkiáltójellel, és megpróbáltam elküldeni neki mobilnettel. 2 órába telt elküldeni, mert a házban nagyon gyenge a mobilnet.
Látta.
Írom is neki, hogy elnézést kérek (ezt sem értem, hogy miért kérek elnézést, de mindegy) valamiért nincs nálunk internet, nem tudom mikor lesz legközelebb. 15 percenként fotóztam a monitorom jobb alsó sarkát, hogy még mindig nincs. "Hiba a hálózatban" ezt írja. És mellette ott az óra is, tehát tudja, hogy tényleg nincs net.
Aztán ma írt nekem, hogy Dávid igazolást kérek a hiányzásokra! Mert ugye nem voltam jelen az órákon, ezért beírtak hiányzónak. Írom neki vissza, hogy mellékeltem a képeket.
És most kezdődik a saját hülyeségén alapuló hülyének nézzük a másikat program. Írja nekem vissza, hogy Dávid a hiányzásokat igazolni kell, tudod jól! Mintha hülye lennék.
Írom neki, hogy a Vodafone nem tud igazolást adni semmilyen formában, az az igazolás, hogy törli a hiányzásokat.
De csakazért sem. Mégis mivel igazoljam? Orvosival? XD beteg volt az internet biztos. Szülőivel? TEHETEK RÓLA, hogy nem volt internet? NEM! Akkor? Ilyenkor egyedül az a megoldás, hogy látván a bizonyítékokat törli a hiányzásokat.
Mit mondjak neki? Lassan kezd elfogyni a türelmem, vasárnap van, egész nap ezzel b*szogatott.
Kell neki egy papír, ami úgy kezdődik, hogy IGAZOLÁS.
A szüleiddel laksz és még nem vagy 18? Írass valamelyikkel egy papírt, hogy T tanárnő! Alulírott szülő igazolom, hogy ezen és ezen a napon ennyi órától eddig nem működött az internet szolgáltatás a lakásunkban, gyermekem ezért nem tudott részt venni az órákon.
Üdvözlettel...
Ha elmúltál 18, elvileg a saját nevedben is írhatod (a szülő helyett mindig "nagykorú tanuló" szerepel), de az of. szerintem akkor is jobban örül egy szülői papírnak. Ezt a nagykorú dolgot még nem mindenki szokta meg.
Vodafonet is és a tanárt is lebasznám. Megmondanám, hogy tanárnő én közöltem a helyzetet ha nem érti, nem az én problémám. Nem fogom leigazolni, mert nem az én hibám.
Kész. Fel kell fogni. Nem kell szellemi figyatékost játszani.
Te se vagy százas h húgyagyúak miatt frusztrálódsz. Engedd már el. 😃😃😃
nem értem, miért pontoztátok le az utolsót. elképesztő, hogy sok versenyszférára alkalmatlan léhűtő tanár mit meg nem enged magának.
a tanárok nem az eszükről híresek, de szerintem még egy csimpánz is megértette volna, hogy nem volt neted.
ugyan rég nem vagyok diák, de itt vidéken nálunk is van, hogy egész reggel használhatatlan a net, és ha többen leugatjuk a szolgáltatót, akkor megcsinálják délre.
esetleg szólj a szüleidnek, h beszéljenek a nagyeszű tanároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!