Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnék interneten pénzt...

Hogy tudnék interneten pénzt elfogadni?

Figyelt kérdés

Van egy weblapom aminek napi kb 100-200 látogatója van, egy szolgáltatást biztosítok ingyen. Más ilyen jellegű weblapok fizetősek. Én szeretnék ingyenes maradni, de a munkámért szeretnék valamiben azért részesedni, ezért arra gondoltam, hogy feltennék egy "támogatás" részt, és ha valaki akar bármekkora összeggel segíthet.

Szeretnék viszont inkognitóban maradni, se lakcímet, se nevet kiadni. A paypal egy megoldás lenne, de az alig van valakinek, és a levétel is drága róla 1x használtam 3000küldtek rá és majd felét levette a cég.

Van ötletek? Bárki tudjon rá fizetni, vagy netről, vagy postáról, bankfiókból, persze lehető legkényelmesebben. Nekem ne kerüljön sokba. Ezek a legfontosabbak.

2016. nov. 14. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
SMS?
2016. nov. 14. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Az emelt díjú sms tökéletes lenne csak a fele hasznot viszik.
2016. nov. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!