Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok interneten fizetni?

Hogyan tudok interneten fizetni?

Figyelt kérdés
Egy külföldi oldalról rendelek termékeket, de nem lehet beállítani hogy Magyarországra is rendeljenek. Írtam egy e-mailt és azt írták hogy küldjem el nekik mit szeretnék rendelni, meg a címet e-mailben. El is küldtem, de megkérdeztem hogyan zajlik a fizetés. Ezt írták: Please see attached Invoice. Nos azt értem is hogy mit jelent, meg az elején írtak valami átutalás utáni termék küldést, de az hogyan működik? Hová utaljam? Hogyan? Mit adjak meg?

2016. nov. 4. 11:57
 1/1 Lajos54 ***** válasza:

Bocsi, de -főleg, hogy azt sem írod, milyen oldalról van szó- inkább tőlük kellene megkérdezni.

Viszont én meggondolnám, főként külföldi webáruház esetén, az előre utalást. Mostanában még itthon is rengeteg átveréstől hallani, amikor a reménybeli vásárló futhat a pénze után.

Bőven olvashatsz is ilyenekről:

[link]

[link]

2016. nov. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!