Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megéri szomorkodni, ha kimarad...

Megéri szomorkodni, ha kimarad a szallagavató az életemből?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés alatt írták, hogy szalagavató csak egyszer van az ember életében, és jogosan szomorkodik miatta a kérdező, mert azt már semmivel nem tudja pótolni.

Tényleg ilyen nagy dolog az, és mindenkinek meg kell élnie a szalagavatót? Tényleg olyan nagy élményből maradok ki?

Nekem nem maradt még ki, de külföldön járok gimibe, és itt nincs szallagavató. Az elején nagyon szomorkodtam miatta, hogy nekem nem lesz ilyen az életemben, aztán nagy nehezen beletörődtem, mert olvastam másoktól, hogy direkt hagyták ki, mert semmi kedvük nem volt hozzá, így egy kicsit megnyogodtam, hogy akkor az otthoniaknak, akiknek van lehetősége rá (nyilván, ha nincs vírus) közülük is sokan kihagyják. Viszont most olvasva azt a választ, hogy ez egy pótolhatatlan dolog, és mindenkinek át kéne élnie, ha nem lenne a vírus ami ebben az évben sok helyen közbeszólt, így megint elbizonytalanodtam, elszomorodtam, hogy olyan nagy dolog marad ki nekem.

Ti mit gondoltok? Nem vágyom kegyes hazugságokra, tehát ne akarjátok megnyugtatásként írni, hogy "áh, nem olyan nagy dolog", azt írjátok le amit ti gondoltok róla, ne amit én hallani akarok.

2021. márc. 13. 19:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Anno nagyobb összeget hajlandó lettem volna fizetni hogy elmaradjon az a xar.
2021. márc. 13. 20:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Kb az összes diákot az utána lévő buli érdekel, na jó a nyálasabb lányokat még a tánc esetleg...a szülők közül az anyák örülnek pár percig, a többek (rokonok) krvára unják a műsort, és mennének haza :D

Összességében: nem éri meg szomorkodni.

2021. márc. 13. 22:15
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Sose ertettem miert tartjak nagy szamnak ezeket a dolgokat. Se a 8.os ballagasomra, se a szalagavatomra, se a 12.es ballagasra nem mentem el. Nem erzem ugy, hogy kimaradt volna valami az eletembol
2021. márc. 14. 04:00
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Én se szomorkodtam azon, hogy engem anno elrángattak, s elb@$ztam a fél hétvégét a semmire...

2021. márc. 14. 09:01
 15/26 anonim ***** válasza:
96%
nekem a szalagavatóm nem maradt el, csak én nem mentem el. OF azt mondta anno majd évek múlva megbánod. hát 15 elröppent azóta még nem bántam meg.
2021. márc. 14. 11:11
 16/26 anonim ***** válasza:
96%
Pedig olyan jó buli, már előtte 1 évvel megy a veszekedés a ruhán és a táncon napi szinten, aztán a szabó, a virágos, meg a tánctanár komoly lóvékat vág zsebre, hogy végül végigfeszeng másfél órát egy elszabott öltönyben, majd egy übergáz tánccal zárd e jeles napot.
2021. márc. 14. 11:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig olyan jó buli,"

na hát én ezt előre tudtam idősebb havertól és eleve bele se kezdtem. egy fillért se költöttem erre a semmi szarra.

2021. márc. 14. 11:45
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
az egész egy régesrég gyökerét vesztett tartalmatlan túlhaladott semmi, a csomó kitartott r***banc rongyrázása seggriszálása. értelmes ember ebben nem vesz részt.
2021. márc. 14. 11:46
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
Én már most szomorkodom, hogy elmaradhat.
2021. márc. 16. 08:34
 20/26 anonim ***** válasza:
80%

19

Ha az utána lévő buli is elmarad akkor szomorkodj, brit tudósok szerint ilyenkor a lányok valamilyen oknál fogva átváltanak "extrém ri.banc módba".

Legalább is közel 10 éve így volt :)

2021. márc. 16. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!