Tényleg rossz ember vagyok, hogy nem megyek el a szallagavatóra?
Figyelt kérdés
Nekem úgy mutatták be az iskolát, mint egy erős jó suli, pedig korántsem van így.
Az évfolyam társaim nagyrésze rettentő buta, aki csak azzal van elfoglalva, hogy hétvégén melyik kocsmába menjen, mennyit igyon.
Nekem rettentő visszataszító, és nem akarok közösködni velük semmiben.
2019. nov. 23. 17:27
1/3 anonim válasza:
Figyu, ha te neked van a szalagavató szerintem menj el! Ez csak egy tanács, de akármilyen hülyékkel vagy körülvéve szerintem megéri!
2/3 anonim válasza:
Nem azon múlik, hogy rossz e egy ember hogy elmegy e a szalagavatóra :)
Ha nem akarsz ne menj, hidd el, nem maradsz ki semmiből. 1 héttel utána már senki nem fog vele foglalkozni soha többé.
Ettől függetlenül a szalagtűzőre szerintem menj el, mert nehéz megindokolni hogy miért hiányzol épp akkor. A táncra nem kényszeríthet senki.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem, én sem voltam, mivel táncolni nem akartam, így az egészre nem mentem el, nem lett semmi következménye, nem is bántam meg hogy nem mentem és még most sem bánom, ennek már 6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!