Rossz ember vagyok, amiért így cselekszem?
Lehetnél kicsit őszintébb magaddal, és határozottabb.
Rohadtul nyílvánvaló neked is szerintem, hogy ha átgondolod hogy nem engeded hogy kihasználjanak attól még nem leszel rossz ember.
Ha ezen hisztiznek röhögj csak rajtuk.
Mi van azon az egyetemen? Nem folyik a csapból a víz? Igyon már mindenki a csapról könyörgöm, nem Egyiptomban vagyunk hogy meghalj tőle.
A másik hogy alakíts ki egy baráti kört, azoknak adj cuccot. Ha normális emberekkel barátkozol akkor kivétel nélkül mindig mindent vissza fogsz kapni.
Egyébként túl mereven állsz hozzá, legyél lazább, de állíts fel határokat. A kódokat az ilyen nímandoknak én is eladnám, de a barátaimnak mehetne ingyen.
Utolsó: Azt ugye tudod hogy ha adtál volna jegyzetet akkor te is kapsz? Mármint a nem jegyzetelő embereknek konkrétan sokkal több jegyzetük van mint neked, maximum pont az nincs meg ami kéne. Nekem konkrétan tárgyanként 3-4 évfolyamra visszamenőleg megvoltak a jegyzetek a diáktársaktól, igaz nálunk rendes közösség volt, segítettük egymást. Sajnos ez az utóbbi sok helyről hiányzik, pedig ha itt nem fognak össze az emberek akkor hol?
Jól csináltad kérdezö. Én is leráztam a többieket, mert folyton német házit kunyeráltak tőlem.
Utolsó előtti válaszolónak: ha te adsz jegyzetet, semmi garancia nincs rá hogy te is kapj tőlük. Főleg nem olyan trógerektől, akik még az órákra se képesek bejárni.
Utolsó, nekem válaszoltál: De kapsz jegyzetet, mert kérsz és adnak. Ilyen a rendszer, ez mindig így működött. Ha véletlenül valaki nem ad, akkor az többet nem is kap. Könyörgöm, nekem régen komplett ZH-kat fotóztak be.
Ha valaki full antiszociális az megint más kérdés. Felmerül viszont hogy mi a jobb, ha jóban van mondjuk a szomszéddal, vagy ha nem? Mármint ha nem vagy jóban vele akkor meg se kell semmi kis bizalmat kockáztatni az irányába, nem baszhatsz rá.
Viszont ha jóban vagytok akkor lesz segítséged a ház körüli munkákban, vigyázni fognak a lakásodra/állataidra ha nyaralsz, sorolhatnám. Mindig jobb jóban lenni emberekkel mint nem, kivéve persze ha valaki besavanyodva, magányosan szeret élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!