Egyetemen levelező képzésen hogy van a szakmai gyakorlat? Ott kell hagynom a munkahelyemet, hogy mehessek gyakorlatra?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 17:08
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a Tanulmányi Osztályt!
Én olyan képzést se ismerek, ahol nappalin volna szakmai gyakorlat (6 egyetemi szakra jártam), szóval ez iskolánként egyedi.
2/7 A kérdező kommentje:
Ahova én járok, ott van. Át akarok iratkozni levelezőre.
Úgy tudom, hogy a legtöbb szakon pedig van szakmai gyakorlat
2021. febr. 9. 18:59
3/7 anonim válasza:
1:
Ma már minden BSc vagy osztatlan szakon kötelező a szakmai gyakorlat.
Kérdező:
Tök más szakterület? Mert ha nem, akkor a munkahelyedet megkérheted, hohy igazolja a munkádat szakmai gyakorlatnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, más. Ég és föld a kettő.
2021. febr. 9. 19:58
5/7 anonim válasza:
3: Attól még iskolánként egyedi, senki nem fogja tudni kívülről megmondani, hogy mi az adott iskolának a követelménye, csakis a TO.
6/7 anonim válasza:
Elvileg, ha tok mas, akkor igen. Gyakorlatban viszont nem biztos, hogy szivoznak. Tenyleg a hszo-t kellene megkerdezni.
7/7 A kérdező kommentje:
Gondolom mindenhogy meg kell csinálni, a gyári munkát meg nem fogadják el gyakorlatnak
2021. febr. 10. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!