Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárnak joga van a beadandóma...

Tanárnak joga van a beadandómat prezentációban kivetíteni az osztály előtt az engedélyem, sőt akár a megkérdezésem nélkül?

Figyelt kérdés
Az én beadandóm az nem egészen véletlenül az én szellemi termékem, sőt tulajdonom, amelyet én birtoklok és a használata az én engedélyemhez kötött? Vagyis egy kérdést azért illenék előtte megereszteni felém, nem?
2021. febr. 4. 17:14
1 2 3 4 5
 31/50 Micimacko67 ***** válasza:
73%

Tiszt leszel...ez igen!

Akkor biztos hallottál már a tiszti becsületről!

Ne mond, hogy nem...!!!

2021. febr. 4. 19:42
 32/50 A kérdező kommentje:

" Miért fáj az, ha az osztály előtt elmondják, hogy 1-es lett? "

Mert

a) nem lett egyes

b) de ha az lett volna ahhoz sincs senkinek köze

ennyit kéne felfogni de sztem magas lesz-eltaláltam?

2021. febr. 4. 19:45
 33/50 A kérdező kommentje:

"Tiszt leszel...ez igen!"

Ja. Majd 3 év + 2 + 4 év múlva. Ha. Jó esetben

Várd ki féllábon.

2021. febr. 4. 19:46
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
És attól, hogy nincs senkinek semmi köze hozzá, még miért fáj Neked? Ha valamelyik ismerősöd egy tömegben hangosan megszólít a neveden, akkor Őt is beperled, mert a többiek, akiknek semmi közük a nevedhez, hallották, hogy hogy hívnak? Neked maximum pár másodperc kellemetlenség, ha megemlítenek, de ha így cécózol, annak a tanárnak akár a megélhetését is elveheted, ha nem is közvetlenül Te, de lehet erre a megmozdulásodra a Hozzád hasonló kemény faszú diáktársaid is vérszemet kapnak és jelenteni fogják az igazgatónál, aztán idővel az igazgató a tanulók-szülők nyomásának eleget téve ki is rúghatja a tanárt. Neked pár másodperc kellemetlenség, egy nüansznyi f@szság. Neki lehet az Élete. Az Élete, amit arra áldozott, hogy tanítsa a fiatalságot, és az meg így hálálja meg. Egy Tanár már le se hordhatja a diákat, meg sem ütheti, lassan nem is osztályozhatja. De a diák visszaszólhat Neki, leordíthatja, leköpheti, megkéselheti, megpofozhatja, a tisztelet morzsáját is sajnálhatja Tőle. De ha a tanár hangosan felolvassa az osztályzatokat, már lehet megróni. És mindezt viselje el hugyos fizetésért, és tanítson szívből... Majd ha nem fog menni senki tanárnak, és az Emberek ahhoz is hülyék lesznek, hogy bekössék a cipőjüket, akkor majd megtapsolhatjátok Magatokat és verhetitek a melleteket a jogaitokra!
2021. febr. 4. 19:52
 35/50 Micimacko67 ***** válasza:

9 év...akkor te sok okosságot fogsz magadba szívni...

Ne kelljen már ennyi ideig így álldogálnom...ugye megengeded?

2021. febr. 4. 19:52
 36/50 A kérdező kommentje:

"s jelenteni fogják az igazgatónál, aztán idővel az igazgató a tanulók-szülők nyomásának eleget téve ki is rúghatja a tanárt"

Remélem is hogy így lesz. A jog alól senki sem mentes, még akkor sem ha elvégzett egy tanárképzőt és most tizenéveseknek játssza az agyát, de ha gebasz van, akkor bezzeg hallgat.

Majd hallgasson akkor is ha EMMI vizsgálat lesz ellene. Azoknak játssza az agyát.

2021. febr. 4. 19:55
 37/50 anonim ***** válasza:
95%
Felfogod amit amúgy írok? :D Annyira gyerek vagy még. Annyira nem értesz még az Élethez. Csak hallottál valahol valami olyan fogalmat, hogy "jog", aztán erre vered a nyálad habzó szájjal, és izgulsz fel attól, hogy Másnak tönkre baszhatod az Életét, mert Ő beletiport az érzékeny, cseppnyi lelkivilágodba. Hát ez könnyekért kiált. Szerintem fogadj fel már most 30 ügyvédet, mert rengeteg munkát fogsz Nekik adni még az Életedben. És szerintem pár pszichológusra is fizess be, mert rengeteg sérelem fog érni Téged, és azokat csak így fogod tudni feldolgozni. Egy elkényeztetett nyámnyila vagy. Azt kell hogy mondjam. Kíváncsi vagyok akkor is ekkora szád lenne-e, ha a farok rossz végén állnál.
2021. febr. 4. 19:59
 38/50 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Egy ember emberi minőségét többek között az is megmutatja, hogy a jogaival élni vagy visszaélni akar...
2021. febr. 4. 20:05
 39/50 anonim ***** válasza:
Szép kis pofonok fognak még az élettől érkezni.
2021. febr. 4. 22:37
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne, hogy a KÖTELESSÉGEIDDEL is ennyire tisztában vagy-e. Kétlem.

Az NKE-t ismerem. Helyedben nem büszkélkednék vele...

2021. febr. 4. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!