Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárnak joga van a beadandóma...

Tanárnak joga van a beadandómat prezentációban kivetíteni az osztály előtt az engedélyem, sőt akár a megkérdezésem nélkül?

Figyelt kérdés
Az én beadandóm az nem egészen véletlenül az én szellemi termékem, sőt tulajdonom, amelyet én birtoklok és a használata az én engedélyemhez kötött? Vagyis egy kérdést azért illenék előtte megereszteni felém, nem?
2021. febr. 4. 17:14
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyire tuti az igazad és az igazgató is ebben megerősített, akkor mi a francnak firkálsz ki kérdést róla?

2021. febr. 4. 17:36
 12/50 A kérdező kommentje:
mert miért ne? tilos?
2021. febr. 4. 17:37
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Légy büszke Magadra! Én erre csak ezt tudom mondani. Mindezt mély iróniával és megvetéssel. Nem rosszból, de ez az Én véleményem és a Te szegénységi bizonyítványod... A Tanároknak így is szinte semmi joguk nincs, szarbaveszik Őket, szar fizetést kapnak, és a végén még azért is perelhetőek lesznek, ha szerdán, harmadik órában dolgozatot irattnak. És csodálkozunk miért van egyre több hülye....
2021. febr. 4. 17:39
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Asszem elértem azt a kort, amikor az ember elkezd fintorogni a "mai fiatalok"ra.

Joga van hozzá, de még ha nem is lenne, ne legyél vele egy ilyen kis energiavámpír.

2021. febr. 4. 17:40
 15/50 anonim ***** válasza:
18%

13

Ez tipikus tini viselkedés. Anno én is fellázadtam minden szarság miatt, és azt hittem, hogy én mindenhez jobban értek. Ez teljesen normális. :)

2021. febr. 4. 17:40
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
15: 26 éves vagyok, nem rég még Én is az iskolapadban gyúrtam a cigit, de mindig megadtam a kellő tisztelet az idősebbnek, főleg a Tanároknak. Nem voltam feltétlenül minta gyerek, de tudtam hol a határ. De ez a mai libsi Világ, ahol Mindenki csak perek révén tud érvényesülni, azt ha kap egy pofont, szalad Anyuka szoknyája alá... Szánalom....
2021. febr. 4. 17:44
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem tilos, de mindenképpen értelmetlen!

Ismét megkérdezem, mert látom képtelen vagy értelmesen válaszolni:

Ha szerinted nyerésre állsz, akkor mit akarsz tőlünk???

Örülj neki és várd az év végi osztályzatodat a tárgyból!

Gratulálok!:)

2021. febr. 4. 17:45
 18/50 anonim válasza:
24%
Hát ki tudja, lehet olyanról készírett prezentációt, amit nem akart megmutatni másoknak. Mmindenesetre én a kérdezőnek adok igazat, mert bár lehet hogy elég lett volna megemlíteni a tanárnak, de szerintem logikus a felháborodásod.
2021. febr. 4. 17:52
 19/50 anonim ***** válasza:
77%

Szükséges hozzá az engedélyed. Sőt, még mások előtt sem szabad elmondani a dolgozatod eredményét.

Velem is tettek ilyet nem egyszer, bár leszartam.

Mondjuk az komolyabb volt mikor a kompetencia felmérés névtelen, mégis rögzítették, hogy milyen kódszámú dolgozatot töltöttél ki. :)

2021. febr. 4. 17:57
 20/50 Metionin ***** válasza:
36%
Nincs. Már a GDPR hacuka előtt is gáz lett volna. Én is csináltam már válogatást olvasónapló-részletekből az újaknak, hogy lássák hogyan kell de kizárólag a tulajdonosok engedélyével.
2021. febr. 4. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!