Tanárnak joga van a beadandómat prezentációban kivetíteni az osztály előtt az engedélyem, sőt akár a megkérdezésem nélkül?
Hát ha ennyire tuti az igazad és az igazgató is ebben megerősített, akkor mi a francnak firkálsz ki kérdést róla?
Asszem elértem azt a kort, amikor az ember elkezd fintorogni a "mai fiatalok"ra.
Joga van hozzá, de még ha nem is lenne, ne legyél vele egy ilyen kis energiavámpír.
13
Ez tipikus tini viselkedés. Anno én is fellázadtam minden szarság miatt, és azt hittem, hogy én mindenhez jobban értek. Ez teljesen normális. :)
Nem tilos, de mindenképpen értelmetlen!
Ismét megkérdezem, mert látom képtelen vagy értelmesen válaszolni:
Ha szerinted nyerésre állsz, akkor mit akarsz tőlünk???
Örülj neki és várd az év végi osztályzatodat a tárgyból!
Gratulálok!:)
Szükséges hozzá az engedélyed. Sőt, még mások előtt sem szabad elmondani a dolgozatod eredményét.
Velem is tettek ilyet nem egyszer, bár leszartam.
Mondjuk az komolyabb volt mikor a kompetencia felmérés névtelen, mégis rögzítették, hogy milyen kódszámú dolgozatot töltöttél ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!