Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárnak joga van a beadandóma...

Tanárnak joga van a beadandómat prezentációban kivetíteni az osztály előtt az engedélyem, sőt akár a megkérdezésem nélkül?

Figyelt kérdés
Az én beadandóm az nem egészen véletlenül az én szellemi termékem, sőt tulajdonom, amelyet én birtoklok és a használata az én engedélyemhez kötött? Vagyis egy kérdést azért illenék előtte megereszteni felém, nem?
2021. febr. 4. 17:14
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

" Már a GDPR hacuka előtt is gáz lett volna. "

na akkor azt el se mondom amikor a jegyeket az osztály előtt olvassák fel. abból is lett már feljelentés (nem általam) azóta kódokkal jelzik az embereket....lett értelme. Iskolaszinten értünk el változást.

2021. febr. 4. 18:08
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Mindez egy fiktív alapítványi iskolában történik...
2021. febr. 4. 19:01
 23/50 A kérdező kommentje:
PSPETI előmásztál?
2021. febr. 4. 19:20
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de én legalább nem azzal töltöm az egész napot, hogy kamu munkaügyi és iskolás sztorikat találok ki. :D:D
2021. febr. 4. 19:24
 25/50 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, jól gondolom, hogy jogi pályára készülsz?

Ez már a sokadik ilyen bugyuta kérdésed...

2021. febr. 4. 19:24
 26/50 A kérdező kommentje:

"hogy jogi pályára készülsz?"

Nem. AZ NKE-re megyek.

2021. febr. 4. 19:28
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mi van akkor, ha megtudja a padtársad, hogy hányast kaptál? :D Jézusom... Tényleg ilyen érzékeny Világot élünk? :D Minden miatt ami kicsit is kapcsolódik Hozzánk és ha ezt Más megemlíti, egyből szaladunk a bíróságra? Miért fáj az, ha az osztály előtt elmondják, hogy 1-es lett? Mi ez a hiper PC-ség mindenhol? Baszdki.. Ha szar vagy valamiből, akkor szar vagy. Erre nem az a megoldás, hogy pereskedsz és esetleg a megélhetését veszed el annak, aki tanít. Majd ha a Főnököd is a munkahelyeden lebasz Mások előtt, mert összetörtél valamit, akkor is szaladsz a bíróságra ahelyett, hogy legközelebb jobban figyelnél? Ne legyünk már ennyire puncik, könyörgöm! Sírás az megy, meg a jogaink ismerete. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen nagy jogászok vajon hogyan teljesítik a kötelességeiket, és vajon Ők hogyan felelnek meg a szabályoknak. Bár Ők biztos makulátlanok, érintetlenek. Ha meg Őket perelnék be, akkor meg menne a sírás, hogy egyesek hogy képzelik, hogy csak úgy pereskednek. Ennyi kis férfiasság, betyárbecsület, tartás sem maradt már az Emberekben?
2021. febr. 4. 19:32
 28/50 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Az szép...nagyon szép...

S mi leszel ha nagy leszel? Rendőr vagy katona vagy esetleg vadakat terelő juhász?

2021. febr. 4. 19:32
 29/50 A kérdező kommentje:

"Rendőr vagy katona vagy esetleg vadakat terelő juhász?"

Egyik sem. Bűnügyi igazgatási alapképzési szak. Ha ennyire érdekel.

2021. febr. 4. 19:36
 30/50 A kérdező kommentje:
És aztán majd mester + tiszti képzés. Majd.
2021. febr. 4. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!