Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem visel meg szinte...

Miért nem visel meg szinte senkit, hogy nincs szalagavató és furán lesz lesz lezárva a tanév?

Figyelt kérdés

Én 9.-es korom óta arról álmodoztam, hogy egy bizonyos valakivel fogok táncolni, kinéztem a ruhám, megterveztem a hajam, megbarátkoztam a zenével és a keringő típussal, amit az osztály választott és nagyon vártam, hogy legyen.

Jelenleg úgy áll az egész, hogy nagyon bizonytalan. Lehet, hogy lesz, de nem igazán beszélünk róla, meg fura lenne április közepén. Plusz nem biztos, hogy egyáltalán újranyitják addigra a sulit.

Már hónapok óta nem láttam az emberek nagy részét, néhány osztálytársammal szoktam chatelni, de az nem ugyanolyan. Az online suli sokkal fárasztóbb, unalmasabb, mint a rendes, meg oké, az átlagom megy fel vagy 3-4 tizedet, de ez nem a rendes tudásom, és a nálam többet puskázóknál ez a 3-4 tized akár 1-2 jegy is lehet.

Egy szó, mint száz, én elég szarul viselem az itthon létet, hiába mozdulok ki heti 2-3*. Még szeretnék találkozni az osztálytársaimmal és megölelgetni azt a párat, akit szeretek és normálisan elballagni.

Más is érez így?

2021. jan. 29. 11:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Magam miatt vágyom rá. Mindig szerettem volna szalagavatót, ez egy szép esemény szerintem és egy jó lezárása a középiskolás éveknek.

Itthon is mindenki oda meg vissza volt a gondolattól, hogy én leszek az első lány a családban, akit láthatnak nagy fehér ruhában táncolni.

A flancost nem úgy értettem, hogy giccses, hivalkodó és drága. Hanem úgy, hogy a hétköznapi énemtől eltérő, szokatlan, de a jó értelemben. Nem akartam nagyon drága ruhát, körmöst, sminkest bérelni. Még azt is megbeszéltem anyával, hogy, ha nem találunk kereten belül ruhát, akkor belefizetek a karácsonyi pénzéből vagy én veszem meg hozzá a cipőt és fizetem a hajam. Utána meg, ha minden jól ment volna, ittam volna pár italt és kb 10-fél 11-es busszal hazamentem volna.

Ezek nem olyan nagy tervek, másnak is sikerült eddig.

2021. jan. 29. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:
77%
Nem nagy terv, de mikor részt veszel ezen, akkor jössz rá, hogy egy csomó pénz a semmiért.
2021. jan. 29. 12:32
 13/29 A kérdező kommentje:

Szóval az én karácsonyi pénzemből, nem az övéből, bocsánat megint.

Egyébként megértem azt is, ha valakinek ez nem olyan fontos, de nem tudom, miért gondolja azt a 11-es válaszoló, hogy egyszerű vagyok, mint a faék és szégyellnem kéne magam. Igen, nekem se ez az egyetlen problémám, de ez az esemény megoldahtónak tűnt még tanév elején, ezért visel meg az, hogy most bizonytalan, hogy lesz-e.

2021. jan. 29. 12:32
 14/29 A kérdező kommentje:

Lehet másnak kiábrándító, de legalább van és dönthetnek, hogy részt vegyenek-e rajta. Máshol is írták, hogy ők nem mentek el anyagi vagy személyes okokból. Megeshet, hogy nekem se lenne akkora nagy eresztés a műsor utáni buli, de legalább tudnám miről maradtam volna le😅

2021. jan. 29. 12:35
 15/29 anonim ***** válasza:
74%
A LEGTÖBB ESETBEN csak nyűg, ruhát bérelni, tánctanárt fizetni és gyakorolni. Ráadásul a lányok ruhái menyasszonyi ruhák, ami engem külön taszít. Alapból nem értem, hogy mi szükség van egy szalagavatóra. Mit kell abban ünnepelni, hogy valaki érettségizni fog? Az se olyan nagy dolog.
2021. jan. 29. 12:38
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Műsor utáni buli nálunk nem is volt, mert nem akartunk azért pluszban fizetni, hogy olyanokat bámuljunk, akiket utálunk. Bulit meg tapasztalatból mondom, 10-15 évvel később is lehet tartani azokkal, akik fontosak.
2021. jan. 29. 13:15
 17/29 anonim ***** válasza:
95%
Hu én gyűlöltem a szalagavatót, és anno annyira örültem volna, hogy online oktatás van és nem kell bemenni egy olyan iskolába, ahol folyamatosan rettegnem kell a bántalmazó csőcseléktől. Viszont nem értem miért kell lehurrogni a kérdezőt, neki ez a fontos. Ezzel az erővel ne egyetek, mert Afrikában éheznek, kb. ugyanez a logika.
2021. jan. 29. 13:16
 18/29 anonim ***** válasza:
43%

Talán mert például anno apám el se ment a szalagavatójára, én meg elmentem, de nem táncoltam.

Csak + 1 nyűg és felesleges pénz meg időkidobás az egész.

2021. jan. 29. 13:20
 19/29 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
75%

Azért nem. Az evés életszükséglet, a pénzkibaxás az ablakon, járvány idején nem :D

Elég ostoba hasonlat.

2021. jan. 29. 13:21
 20/29 anonim ***** válasza:
46%
Én anno simán nem mentem ezekre, nyűg az egész, örültem hogy végre vége a sulinak, nem volt kedvem jópofizni.
2021. jan. 29. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!