Szalagavatós keringőben nektek volt olyan rész, ahol fel kell emelni a másikat?
Na, hogy legyen értelmes válasz; pont nemrégláttam hasonló esetet, csak az másfajta tanc volt.
Ott, ahol volt az emelős rész volt, a páros lány tagja vagy ugrott egyet vagy a páros mást táncolt addig.
Jaj, azt nem úgy kell elképzelni, hogy teljesen mást táncoltok :) Amíg ugranak, addig pl Te meg pár lány, akikkel ez a helyzet mondjuk pörögtök vagy körbejárjátok.
Erre odafigyelnek a tánctanárok is, hogy ahhoz a részhez passzoljon amit csináltok vagy pl csak bizonyos embereketenelnek meg, ha nem lehet megoldani.
Én pl duci voltam a gimiben és az osztálytáncnál volt emelős rész, szóval tőlem sérvet kaptak volna a fiúk meg voltak magas lanyok vagy szintén kicsit husisabbak (nem kövérek). Ott pl a gebéket emelték fel az erősebb fiúk (talán volt 1-2 simán vékony is) és addig a többi fiú meg lány mást táncolt.
De pl ottahol mindenkinek kellett emelniea táncnál, amit nemrég láttam, ott a lány csak ugrott vagy azta táncoépést csinálta tovább, amit előtte.
Szóval nem kell félni, hogy majd jól kiröhögnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!