Elég lapos dolog végzősnek lenni mostanság? Se szalagavató se tánc se ballagás se kirándulás se semmi
"a nagymamád EKG-ja nem lesz lapos"
mind a négy nagyszülőm rég halott, van olyan amelyik még a születésem előtt meghalt. ez nekem nem érv.
Amúgy ... ezek nem olyan nagy dolog ... emékszem ez nekem és ismerőseimnek inkább egy "kötelező dolog volt" amit megkellett csinálni.
A ballagás is lényegében annyi, hogy ünneplőben állsz, a szemegbe süt a nap, egy formális ünnepség amire semmi szükség nincs.
A családtagjaiddal és barátaiddal meg amúgy is tudsz ünnepelni.
Egy dolgot tudok mondani: igen, nagyon "unalmas", de több időd jut a lényegre, amiről elvben ez az év szól: az érettségire és a felvételire. Nincsenek próbák, nem visznek el a bulik sem fél napokat, tudsz helyette tanulni, és kikapcsolásként konszolidált programokat szervezni.
Igazából ez habitus kérdése, hogy az év adottságait áldásnak vagy átoknak éled-e meg. Én a helyedben az áldást érezném a bőrömön (attitűdömnél fogva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!