Ezt kaptuk egyetemen a tanárunktól, jogosan van kiakadva ennyire? Beszélhet így a diákokkal?
#2 Ez a kirohanas nem jelenti azt, hogy a tanar gyoker. Egyszeruen az is allhat a hatterben, hogy visszaeltek a bizalmaval, es az elso duhet adta ki.
Egyetemen tanitok, es iszonyatosan rossz,amikor visszaelnek a bizalmaddal. Tolunk, oktatoktol a dekan kerte tavasszal, hogy legyunk bizalommal a diakjaink irant, es ne mutattassuk meg pl a szobajat webkameran, hogy bizonyitsa: egyedul van. Igy indultam neki a tavaszi vizsgaidoszaknak, teljes hittel. Igy nekem is csalodas volt, amikor azt lattam, hogy a hallgato csalni probal szobelin (pl szemuveg tukrozodesebol sok mindent lehet latni). Az i-n a pont az volt, amikor az edzoteremben egy anyukatol hallottam, hogy az o fia a mi karunkon hogyan csal, es az mar evfolyamszintu jelenseg volt. En is ertetlenul alltam az egesz elott: az egyik naprol a masikra torteno digitalis allas kihivas volt mindenkinek, az online vizsgaidoszak megint, es egy ilyen helyzetben (sem) nem volt meg a tisztelet mindenki reszerol. Az egesz idoszak alatt batoritottam a hallgatoimat, kialltam mellettuk, keszitettem a tananyagokat, napi 12-13 orakat dolgoztam a tananyagok miatt, es azt hittem: ha en igy allok hozzajuk, ezt kapom vissza. Tevedtem. Ez oriasi csalodas, es pont a normalis oktatokat erinti erzekenyen. En nem csodalkozom a kerdezo kerdeseben szereplo oktato kirohanasan.
Egy normalis oktatonal is betelik a pohar, es lehet ahhoz hasonlo kiborulasa, mint amit a kerdezo irt. Ugyanakkor egyetertek az elottem szolokkal: jogos, de igy nem beszelhet egy oktato (de egy ember egy masikkal sem).
Nem tudom mit vergődik.
Lehet csalni, de ennek úgyis lesz böjtje.
Nálunk is volt most cirkusz, aztán a hülyék elhiszik, hogy majd ez így oké lesz, közben meg jövőre úgy ki fognak bukni, mert ha az alapok nincsenek meg akkor..
Látom sokaknak savanyú itt is a szőlő....
Egyáltalán nincs joga senkivel se így beszélni. Bizonyítsa a csalást ha tudja, a diák kapja meg az elégtelent és kész. Ez eddig most csak ócska rágalmazás.... Lehet a vizsga volt könnyű és/ vagy tanultak rá. Apropó! Milyen tanár az, aki olyan vizsgát irat, ami nem sikerülhet ilyen jóra a diákoknak? Csak nem a le*om fajta, aki nem adta le rendesen az anyagot, vagy mást (is) kért számon...?
14
Rajtad is látszik, hogy életedben nem voltál vizsga közelében:D
A Felvi is lehozta, hogy amióta távoktatás van, azóta boldog boldogtalan 5-re vizsgázik.
14-es vagyok . Nem talált, egyetemista vagyok :). Szimplán csak nálunk is van hasonló kaliberű tanár.
Gondolom ott állsz mindenki mögött, és nézed ki mit kap. Nálunk gond nélkül osztogatják a bukást a szakon, szóval nem igaz, hogy mindenki csak 5-öst kap...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!