Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt csak én vettem észre vagy...

Ezt csak én vettem észre vagy más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy az orvosi egyetemre járók nagy része felsőbbrendűnek érzi magát, de még azokkal szemben is akik szintén orvosira járnak. Idén kezdtem az orvosit, a koliban felsőbbévesekkel vagyok egy szobában akik úgy beszélnek meg úgy kezelnek mintha alávalóbb lennék náluk. Ráteszik az ágyamra a szemeteszsákot, hogy vigyem ki én (mikor nekem saját szobakukám van, nem kötelességem az ő szemeteiket is kivinni), és mindenbe belekötnek, akármit csinálok,pl. egyszer néztem az órarendem, hogy mit készítsek elő a másnapi tanuláshoz és az egyik csaj rám szólt hogy ha nem csinálok semmit, akkor menjek ki a szobából mert ő most ott egyedül szeretne tanulni.Kizavart a szobából aminek én is ugyanolyan tagja vagyok. Ekkor már szóvá tettem ezt és erre az volt a válasza hogy kilakoltatott a szobából, átrakatott egy másik szobába. Hiába próbáltam velük barátkozni, bármit csinálok, mindenbe belekötöttek. Csak abszurdnak tartom hogy úgy kellett átmennem egy szobába hogy engem meg sem kérdeztek előtte hogy szeretném-e. (Nyilván mentem volna magamtól is, csak a húzást elég aljasnak tartom)

2021. jan. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Igen, az első bonctermire nekünk ezt kellett, ha tetszik, ha nem
2021. jan. 3. 11:23
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
2-3 gyökér alapján nem kell általánositani, hogy az összes orvostanhsllgató bunkó. Valószínűleg kifogtad a ritka kivételt, ilyenkor jelezni kell, hogy szeretnél szobatársat váltani.
2021. jan. 3. 11:56
 33/56 anonim ***** válasza:
7%
Na látod? /"Nem felsőbbrendűségből gyűjtöttem külön a szemetet, hanem vettem egy kis szobakukát, és ha már elhoztam, akkor legyen haszna is :))))"/ Erröl van szo: Nem felsőbbrendűségből teszik az ágyadra a szemetet, hanem ha már ott vagy, akkor legyen haszna is :))))
2021. jan. 3. 11:58
 34/56 A kérdező kommentje:
Ha annyira akarja, hogy én vigyem ki az ő szemetet, meg is lehet kérni, és akkor esetleg kiviszem, azért van szája hogy megkérjen...vár ha te osztod ezt, akkor gondolom, zo nélkül rátennéd te is más ágyára a rohadt almás szemetedet
2021. jan. 3. 12:01
 35/56 anonim ***** válasza:
53%

Nekem sem szimpatikus, hogy a gyakorira jössz nyavalyogni és a saját szaktársaidat szapulni. Valami oka lehet, hogy így viselkedtek veled. De lehet pont kifogtál ilyen... nem szeretném minősíteni őket.

Én is kolis voltam, de mi igyekeztünk a szobatársakkal a lehető legjobban együttműködni, élni. Ennek ellenére volt aki szobát váltott, annyira eltérő volt az életritmusunk. Mindenkinek sokkal jobb lett így és jóban is maradtunk. Remélem az új szobádban te is jobb társakra találtál!

2021. jan. 3. 12:01
 36/56 A kérdező kommentje:
Új szobámban lévő szobatársaknál jobbat kívánni sem lehetne, szóval biztosan csak kifogtam
2021. jan. 3. 12:04
 37/56 A kérdező kommentje:
Kultúra dühöng 😀
2021. jan. 3. 12:44
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak rossz társasággal hozott össze a sors. Én egészségügyi hallgatóként voltam ott, és 2 szuper orvostanhallgató szobatársam volt. Jól elvoltunk.
2021. jan. 3. 13:01
 39/56 anonim ***** válasza:
84%
Osztom az előző gondolatait, én a nagyképűséget inkább a jogászokon tapasztaltam eddig (bár köztük is vannak normálisak)
2021. jan. 3. 13:12
 40/56 anonim ***** válasza:
18%
Balázska, a szakmunkás iskolát nem ér orvosi egyetemnek nevezni.
2021. jan. 5. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!