Ezt csak én vettem észre vagy más is tapasztalta?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy az orvosi egyetemre járók nagy része felsőbbrendűnek érzi magát, de még azokkal szemben is akik szintén orvosira járnak. Idén kezdtem az orvosit, a koliban felsőbbévesekkel vagyok egy szobában akik úgy beszélnek meg úgy kezelnek mintha alávalóbb lennék náluk. Ráteszik az ágyamra a szemeteszsákot, hogy vigyem ki én (mikor nekem saját szobakukám van, nem kötelességem az ő szemeteiket is kivinni), és mindenbe belekötnek, akármit csinálok,pl. egyszer néztem az órarendem, hogy mit készítsek elő a másnapi tanuláshoz és az egyik csaj rám szólt hogy ha nem csinálok semmit, akkor menjek ki a szobából mert ő most ott egyedül szeretne tanulni.Kizavart a szobából aminek én is ugyanolyan tagja vagyok. Ekkor már szóvá tettem ezt és erre az volt a válasza hogy kilakoltatott a szobából, átrakatott egy másik szobába. Hiába próbáltam velük barátkozni, bármit csinálok, mindenbe belekötöttek. Csak abszurdnak tartom hogy úgy kellett átmennem egy szobába hogy engem meg sem kérdeztek előtte hogy szeretném-e. (Nyilván mentem volna magamtól is, csak a húzást elég aljasnak tartom)2021. jan. 3. 09:23
21/56 anonim válasza:
Órarend kell a heti egy bgyakhoz???
22/56 A kérdező kommentje:
Most miért olyan nagy baj, hogy az első 2 hétben belenéztem az órarendbe?🤣🤣🤣
2021. jan. 3. 10:32
23/56 anonim válasza:
Valszeg szülői nyomás miatt mentek orvosira, ezért viselkednek így
24/56 anonim válasza:
És mit tanultál első héten a gyakra?
És így négy hónap után miért rinyálsz egy zsákon?
25/56 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen "büdöslyukúakat" kaptál szobatársaknak.
Aki meg azt nyilatkozta, hogy elsüllyedne, ha a fia asztalos lenne, az ilyenektől mentsen meg az élet..
Nagyon undorító és alpári volt tőle.
26/56 A kérdező kommentje:
Első héten a gyakra a felkarcsontokat és izmokat kellett átnéznük, ja meg az anatómiai irányokat
2021. jan. 3. 10:48
27/56 A kérdező kommentje:
A felkarcsontot, a claviculat, a scapulát, a radiust, az ulnát stb. felkarcsont + alkarcsontok, vallöv
2021. jan. 3. 10:49
28/56 anonim válasza:
Azért gondolj utána, hátha veled is van valami gond? Pl: "egyszer néztem az órarendem" magyarék (legalábbis azok akik egyetemig jutottak el,) ezt úgy mondják, hogy "órarendemet". Aztán az a szemetes történet: Ha van egy megegyezés, hogy mikor, ki viszi ki a szemetet, akkor azt be kellene tartanod AKKOR IS!! ha te különcködve, külön gyűjtögeted a magadét, mert te felsőbbrendűnek érzed magad, még azokkal szemben is akik szintén orvosira járnak:-))
29/56 A kérdező kommentje:
És ha nem volt ilyen beosztás hogy ki mikor viszi ki a szemetet? :))))
Nem felsőbbrendűségből gyűjtöttem külön a szemetet, hanem vettem egy kis szobakukát, és ha már elhoztam, akkor legyen haszna is :))))
Ui.: az órarendem is helyes (magyarék--) ilyen szó van?)
2021. jan. 3. 11:16
30/56 anonim válasza:
Ja, az első bgyakra. Szeptemberben. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!