Mitől csinálhatja ezt? játékoknál nem fordult elő semmi probléma. Újraraktam a gépet majd felraktam a LoL-t és kipróbáltam a béta DX 11-es programjukat majd ezt vettem észre egy idő után. Másnál még nem tapasztaltam.
#zöldes kép
2020. aug. 15. 14:44
1/1 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad magadnak.
"béta" DX 11-es programjukat, kiemeltem a bétát, mert szerintem az lesz a baj. Az, hogy másnál nem csinálja az lehet hardver kérdése. A videokártya illesztőprogramját feltelepítetted (WHQL, ami stabil kell, hogy legyen). Esetleg még a DirectX redistributable hiánya vagy a VC++ redistributable hiánya lehet a gond, de azt a játék jelezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!