Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt csak én vettem észre vagy...

Ezt csak én vettem észre vagy más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy az orvosi egyetemre járók nagy része felsőbbrendűnek érzi magát, de még azokkal szemben is akik szintén orvosira járnak. Idén kezdtem az orvosit, a koliban felsőbbévesekkel vagyok egy szobában akik úgy beszélnek meg úgy kezelnek mintha alávalóbb lennék náluk. Ráteszik az ágyamra a szemeteszsákot, hogy vigyem ki én (mikor nekem saját szobakukám van, nem kötelességem az ő szemeteiket is kivinni), és mindenbe belekötnek, akármit csinálok,pl. egyszer néztem az órarendem, hogy mit készítsek elő a másnapi tanuláshoz és az egyik csaj rám szólt hogy ha nem csinálok semmit, akkor menjek ki a szobából mert ő most ott egyedül szeretne tanulni.Kizavart a szobából aminek én is ugyanolyan tagja vagyok. Ekkor már szóvá tettem ezt és erre az volt a válasza hogy kilakoltatott a szobából, átrakatott egy másik szobába. Hiába próbáltam velük barátkozni, bármit csinálok, mindenbe belekötöttek. Csak abszurdnak tartom hogy úgy kellett átmennem egy szobába hogy engem meg sem kérdeztek előtte hogy szeretném-e. (Nyilván mentem volna magamtól is, csak a húzást elég aljasnak tartom)

2021. jan. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Igen, utólag így látom én is jobbnak. Szerintem lehet, direkt azért viselkedtek így, hogy elűzzenek. Annak a szobának a 3. tagja évente változik, mert senki nem tud mellettük megmaradni elvileg azt mondták a szobaszomszédaik. Lehet, mindenkivel direkt viselkednek így, hogy elűzzék.
2021. jan. 3. 09:58
 12/56 A kérdező kommentje:
5-ös de nagy szád van :D tán már orvos vagy?
2021. jan. 3. 09:59
 13/56 anonim ***** válasza:
29%
Ennek semmi köze a szakmához. Látod, teljesen félrebeszélsz.
2021. jan. 3. 10:02
 14/56 anonim ***** válasza:
41%

Ha rossz helyre kerülsz válts amilyen hamar tudsz. Ne hidd el, hogy csak ilyenek vannak. Van sok kedves orvosista ismerősöm.

Volt osztálytársaim közül is, akikkel tudom, hogy együtt laknék kedvesek lennének és figyelembe vennénk egymást. De ismerek olyat is, aki hasonló a lakótársaidhoz.

Én biomérnöknek tanultam és egyszer találkoztam az orvosis volt o.társammal, akivel boldogan láttuk egymást. Az ő évfolyamtársa azt hitte én is orvosis vagyok és elkezdett velem haverkodni. Mikor kiderült, hogy nem elszaladt onnan. Mondta, hogy jézusom, te csak biomérnöknek tanulsz, azt hittem orvosis vagy...

Nagyon meghökkentem, de egyébként nem szabad ezt komolyan venni. :D azt csináld amit szeretnél és keress kedves lakótársakat.:)

2021. jan. 3. 10:03
 15/56 A kérdező kommentje:
Csak itt nagyobb számban tapasztaltam..nem a szakmáról beszelek, de látom, tovabbi sznob hallgatókhoz van szerencsém :DDDD
2021. jan. 3. 10:04
 16/56 A kérdező kommentje:
#14 Csak biomérnöknek tanulsz :D na ez egy olyan mondat, ami tökéletesen jellemzi az orvosisok nagy részét meg a fentebb leírt sztorimat :D
2021. jan. 3. 10:05
 17/56 anonim ***** válasza:
28%
Amíg 16 hozzászólásból 10 a kérdezőé, addig ez nem kérdés, csak hazug provokáció.
2021. jan. 3. 10:06
 18/56 A kérdező kommentje:
Biztosan hazudok :)
2021. jan. 3. 10:08
 19/56 anonim ***** válasza:
41%

néztem az órarendem, hogy mit készítsek elő a másnapi tanuláshoz

Bajban lennél az orvosin, ha úgy tanulnál, mi van másnap. Üdv, egy valódi oth.

2021. jan. 3. 10:09
 20/56 A kérdező kommentje:
Pedig én úgy tanulok, és semmi problémám nincs vele :) tudod, a másnapi bonctermi gyakorlatra szoktunk előre tanulni, legalábbis mi errefelé...hogy másnap értsek is valamit belőle...
2021. jan. 3. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!