Kössek le kollégiumot januárra? Vagy semmi értelme majd csak februárban fog kelleni?
Az a baj hogy még a héten el kéne dönteni, és ha lekötöm ki is kell fizetni. És ha végül mégsem kell januárban, a pénz akkor se jár vissza.
Januárban meg már nem köthetem le a januárt....
nem érdekel mit mondott a Maruzsa. nem számít. Maruzsa még nov elejém azt is mondta nem lesz semmiféle iskolazár, ehhez képest nov 11-én bezártak.
A nov kolidíjam is elúszott mert rá hallgattam. Még jó hogy a decembert nem kötöttem le.
nem érdekel mit mond a Maruzsa. ezek után leszarom.
" Maruzsa mondta, hogy január 11-től suli."
Ja és a Maruzsa nem is ezt mondta.
Szövegértés.
Ő azt mondta:
- jelen állás szerint
- megnyitHATnak
Na most miért is érdekes a jelen állás ha még van egy hónap és addig bármi lehet?
1 hete még úgy volt hogy dec 14-18-ra is kinyitunk. jelen állás. F****om.
JÓ. Akkor lássuk. Hallgatok Maruzsára. (megjegyzem ha hallgattam volna rá lekötöm a kolit decemberre is és elúszik a havi 15.000-es kolidíjam mert a Maruzsa NERtárs azt mondta nem lesz zár... uygebár...és lett..)
szóval hallgatok rá lekötöm a kolit, kiperkálom a 15.000-et januárra. Majd jan elején benyögik mégis lesz zár...
AKKOR MARUZSA VISSZAADJA MAJD A 15.000-et?
Ez lenne a kérdésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!