Az iskolai látmérésnek van bármi értelme? Virológusok szerint semmi mert a gyerekek vagy tünetmentes hordozók vagy nem a láz a szimptóma
„Constantin Tamás gyermekorvos Facebook-oldalán az oldal gazdája beszélgetett csütörtök este Jakab Ferenc pécsi virológussal, Falus András immunológussal és Tordas Dániel házi gyermekorvossal a koronavírus-járvány aktuális kérdéseiről."
bővebben:
De akkor mi értelme a lázmérésnek? A gyerek ha hordozó is, tünetmentes, vagy ha tünetes covid fertőzött akkor se a láz a tünet.
Vagyis lemérem az egész iskolát, senkinél se jelez a mérő, és lehet , beengedtem vagy 20 covidost. Nulla tünettel.
Akkor értelme az egésznek mi?
Hogy nyugtassuk az egybites szavazót hogy mer itten Kipcsákiában osztán rend van?
Tényleg nem sok értelme. Lehet, hogy találunk néhány lázas gyereket, de ettől még bőven lehetnek tünetmentes fertőzők a gyerekek között. Meg a tanárok között is, mert őket se tesztelik, akkor se, ha a tanári karban vagy valamelyik osztályban találnak pozitívot.
A PDSZ oldalán ma olyat is olvastam, hogy a + gyerek padtársát se tesztelték le.
"amely minden abban érdekelt lelkiismeretét megnyugtatja."
vagyis mutatja az egybites droidoknak hogy NERnirában minden rendben, a Vitéz Csúti áll a végváron és szemmel tartja az ellenséget.
Szokatlan nekünk ez a helyzet, nekem is!
Euronews, maszkozunk, lázat mérünk, aztán ‘adok egy barackot a gyerek fejére’! Gondolkozom milyen smiley illik ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!